設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: peter2000325

[CD機] 今年最後一箱 CD-S3000 + A-S3000

見習玩家

Good father~~

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

yuppi 發表於 2014-1-14 00:33
請問 Ching 點解咁快放, 我等緊佢落價...

我都想知

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

yes, waiting too!
Denon 6500h
JR capri s2 & s125;
cdp: Esosteric K05x;
spk:MK M7x3; M4Tx2; PMC 23
sub: Velodyn SPL 1000 ultra
bluray: Sony 700

黑鑽玩家

事原係咁既,部A-S3000返左黎幾日就發現左d小問題,其中一支針唔識郁
經過多次同代理商議,佢最後答應換機
不過代理暫時無貨要等下一水貨,大約要一個月
部舊機重要先收走
係呢個黑暗時期好彩其他師兄照住(家訪),暫時止住痕先
點知就係聖誕節當日出事
呢位師兄家住屯門,為左止痕我由香港仔走入屯門(揸車成九個字)
佢用MA1 DAC + 老麥前後級 + B&W 804S
一開聲真係不得了動態真係一流
有肉地但無肥膏高低伸延去得好盡,
真係仔過好多所謂既毒氣房
就係因為咁,我先開始諗B計劃

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
momolee + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

CDP: Marantz SA-7S1 + Antelope OCX
AMP: Marantz SC-7S2
        Marantz MA-9S2 Mono Block
SPK: B&W 803S

黑鑽玩家

因為有B計劃
CDP: Marantz SA-7S1 + Antelope OCX
AMP: Marantz SC-7S2
        Marantz MA-9S2 Mono Block
SPK: B&W 803S

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

peter2000325 發表於 2014-1-15 23:18
因為有B計劃

期待包膠

黑鑽玩家

謝謝師兄加分

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

peter2000325 發表於 2014-1-15 23:14
事原係咁既,部A-S3000返左黎幾日就發現左d小問題,其中一支針唔識郁
經過多次同代理商議,佢最後 ...

一步到位,DAC2X 啦…
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

黃金玩家

siukit_siuhan 發表於 2013-12-9 23:47
師兄, 女女而家幾大?
怕佢攪破壞? 加油~!!
恭喜師兄有正玩具~!!

聽過as3000完全秒殺老x ,e470 .老x完全走得

鉑金玩家

rega 發表於 2019-5-11 19:51
聽過as3000完全秒殺老x ,e470 .老x完全走得

咁犀利?同老麥當勞咩型號比較?