設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[活動] 開心台慶夜.....我的樂與怒

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
唔好講咁多, 我要講句.....

我地係
.
.

- 藍光天地會 -

跟住就要多謝整班76既團隊  
尤其是大王, KEN SIR, WIL總等等

好開心同榮幸可以得到呢個獎...

恭喜晒76 11周年台慶, 實在係玩得好開心, 又見到好多CHING到場, 場面好熱鬧.

(以下相片用手機影, 質素唔多好請勿見怪)

首先梗係要睇下我地藍光區既私家枱啦....
TABLE 9....正

跟住就係76團隊眾人既大合照 (大家留意下KEN SIR唔知想點...HAHA)

經過大王既介紹後
就到KEN SIR出場......(望落好專業)

好啦, 隔左無耐就到抽獎環節
估唔到我地有位兄弟咁快得獎
佢係邊個? 相信好多CHING應該都見過佢同識佢.

吓!?! 唔識....
都唔奇同唔緊要既, 因為唔識無損失, 可能反而仲好添

當然LA, 我地天地會又點會得咁小人中獎, 大家繼續睇相 IMAG1099.jpg

講大獎我地都中左兩份架, 3份入面我地中左兩份, 好勁架, 不過大家太開心所以無影到相.

雖然成枱人當中得我一個無中獎, 講真都幾傷心架, 但見到大家有份得獎自己都開心返晒.
無所謂啦, 我不嬲無抽獎運, 見人開心都己經好滿足.

全場除左咁開心既抽獎同遊戲之外, 壓軸出場既有.................
胡琳小姐

可恨唔記得响公司拎部大機黎影相, 否則可以影到佢最靚既一面.
真人同上鏡一樣咁靚.

到最後大家都盡興而歸, 期待下一次12周年既到賀, 到時希望天地會眾兄弟可以到場慶祝.

多謝大家欣賞!!!!

評分

參與人數 14威望 +1160 金錢 +1110 收起 理由
SonSon + 50
小瑟 + 500 + 500
raymond430 + 10 + 10 精彩報告
teddyng637 + 10 + 10
herox + 10 + 10 絕對認同
shark.l + 10 + 10 精彩報告
pbtour4il + 10 + 10 絕對認同
Ken704 + 500 + 500 絕對認同
Collection + 10 + 10
Kaka1888 + 10 + 10 絕對認同
scott0208 + 10 + 10 精彩報告
david167 + 10 + 10 一定要加分
edlsang + 10 + 10
ykluk + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Hon 兄,抽唔到唔緊要,下年一定有!况且你有我地一班藍光好兄弟同好姊妹支持你

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

QQ
HON兄,展望將來,話唔定下年你中大獎!

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

david167 發表於 2013-12-3 23:06
Hon 兄,抽唔到唔緊要,下年一定有!况且你有我地一班藍光好兄弟同好姊妹支持你 ...

見你地中獎我都勁開心....

1萬

鑽石玩家

scott0208 發表於 2013-12-3 23:11
HON兄,展望將來,話唔定下年你中大獎!

承你貴言.....

不過我希望多D兄弟一齊黎玩會開心過中大獎.

鉑金玩家

76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

個條友一睇就知人中龍 識得過

銀級玩家

Collection 發表於 2013-12-3 23:39

我覺得佢"實至名歸"

1萬

鑽石玩家

Collection 發表於 2013-12-3 23:39

龍珠入面我就識神龍...

現實中我只識...佢姓陳, 但藝名有個龍字既一個人, 聞說佢係一條蟲黎架WOR, 難度嗰條友都係?!?

1萬

鑽石玩家

Kaka1888 發表於 2013-12-3 23:42
我覺得佢"實至名歸"

無錯...

成晚講得第2最多都算係呢句.

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我開始唔知大家講緊乜