設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

導火線[實物圖在第三版]

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 lkljason 於 2007-8-7 09:15 發表
聽d影評講好似比殺破狼差

0岩0岩好快scan 0左一次, 我覺得仲差過男兒本色. 成個故仔都好單薄. :L

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

其實殺破狼我已經覺得故仔好一般, 如果佢仲差過既話我會好失望!!!
男兒本色都ok呀!!!:D
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

原帖由 小瑟 於 2007-9-28 22:25 發表
其實殺破狼我已經覺得故仔好一般, 如果佢仲差過既話我會好失望!!!
男兒本色都ok呀!!!:D

不過d打鬥又真係幾特別. Smilies018 仲有鄒兆龍. Smilies018

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

岩岩睇完, 我好滿意, 呢套值得買整收藏!!!Smilies018 Smilies018 Smilies018
我個人覺得好睇過殺破狼!!!Smilies010 Smilies010 Smilies010
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 小瑟 於 2007-9-29 23:09 發表
岩岩睇完, 我好滿意, 呢套值得買整收藏!!!Smilies018 Smilies018 Smilies018
我個人覺得好睇過殺破狼!!!Smilies010 Smilies010 Smilies010

評價好似唔錯播!
今日行沙田大眾見到呢套賣$92炸 (特別版添呀!)
有空可以去買!Smilies010

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

故仔一定好過殺破狼.冇咁多誇張野.又冇d 突兀過場.
文戲有古仔幫手.武打有鄒兆龍.托高左好多
打鬥方面, 加左摔角技好似由殺破狼開始有, 比起以前既打法係新鮮左,多野睇左,但係就好似欠缺左D火.
殺破狼甄子丹有小小狂.而且好打得. 今次鄒既角色比佢更狂, 加上甄子丹比起以前真係多左小小老態, 果種戰意同火好似唔係好出咁. 嚮呢度戲到,以前果d 拳同腳既威力好似弱左咁. 唔知係咪想走出舊有框框呢. 又可能我老土啦.
不過整體都幾好睇. 兩場打鬥我反而喜歡十二路彈腿果段,事關果段劇情真係睇得人好高漲. 當然始終都係對大佬果段打得精彩d啦

5萬

總版管

打鬥方便, 真係唔洗講野, 睇到連我都覺得比人打果個好痛, 同埋真係打得好病快, 真係好激!!! 92蚊咁平, 唔知籃田大眾會唔會咁平呢~~~Smilies010 Smilies010 Smilies010

Post76玩樂網.

5萬

總版管

下個月呢套會同門徒一齊出 BLU-RAY版喎~~~~Smilies010 Smilies010 Smilies010

Post76玩樂網.

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

如果係長版就更正

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

今日行cd warehouse見到特別版賣$90