設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[喇叭組合] 旺角柒唔零一家三口命案 [再更新左小小野+短評]

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

岩岩返工前試左隻蜘蛛俠3 BLU-RAY。
我冇SET過隻喇叭,EQ方面我OFF左,只係求其咁試下。
用28音量一開波就覺得比之前有力好多。
SO把十仔加量去配合。
之後播一播小綠魔追PETER仔一後。
D聲同之前唔同晒,細緻、清、大大力、好恨好大音壓、有打心口感覺。
睇到我好投入同緊張....好有壓迫感......
之後忍唔住再大聲D去爆下,
點知效果仲正,爆得黎又細緻,動態做得好鬼正,心口係咁比人打......
真係好爆得.....好掂

以上只係新喇叭亂SET的初步感覺。

剛好有隻S-HIVI CAST係手,可以測試一下它的音場同音效,可以拎黎慢慢校一下

• [size=130%] 剛好有隻S-HIVI CAST係手,可以測試一下它的音場同音效,可以拎黎慢慢校一下
  • [size=130%]E隻BLU-RAY可說係超級貴.....,不過呢內容方面真係好有心制作,是一隻出色的校機天碟。加上我都算係忠實的HIVI讀者,所以對它更有興趣。(最慘係寄黎HK後原裝個黑色BD盒爆左......我為有用其他BD盒同佢換左個包裝.../.\)
  • [size=130%]我希望遲下可以為大家長細介紹一下它。
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

但點解叫旺角柒唔零一家三口命案

黑鑽玩家

76-FC 綠翡翠勲章

how much ah

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

心兄呢輪好似...............好進取wo...

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

心兄你想玩11.2呀,咁多喇叭

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章

無甘熱 又搬紙箱返屋企

黃金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

恭喜心兄

黑鑽玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

心兄呢輪好似...............好進取wo...
raymond430 發表於 2009-8-5 15:45

x 2
Post76 我們手牽手,互相信任,共進退!

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

但點解叫旺角柒唔零一家三口命案
TSZKIT0629 發表於 2009-8-5 15:39

旺角柒唔零一家三口命案=MK 750 X3

MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

又係mk
你地汁紙皮都要簡黎汁既