設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: momolee

[電源線] 身痕要Upgrade RCA 線

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

japangirl 發表於 2013-10-22 18:37
pa 02 不如750rr。

我見你係用LS 50,你係用緊咩RCA 線?  (我可參考下呢,我個對就到 .......... )

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

manblood 發表於 2013-10-22 18:19
未用過M3,.........如果放價錢唔多,...不如等下,...要升级要貴0的,....好似NEOTECH/MADISON幾好! ...

不過又唔想太貴,始終我套野都唔係D 咩高階野.......

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

samuelhin 發表於 2013-10-22 20:44
不如試吓透明線喇!

透明線即係??

進階玩家

Enjoy Music !!

76-FC 藍寶石勲章

momolee 發表於 2013-10-22 22:33
透明線即係??

Transparent! 的線

星級玩家

momolee 發表於 2013-10-22 22:30
我見你係用LS 50,你係用緊咩RCA 線?  (我可參考下呢,我個對就到 .......... ) ...

我用過pa02,現用750rr.750rr 中性soft d.不過我覺得換speaker cable 明顯d.

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

japangirl 發表於 2013-10-23 19:23
我用過pa02,現用750rr.750rr 中性soft d.不過我覺得換speaker cable 明顯d.

750RR 過唔過一K?{:9_419:}

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

momolee 發表於 2013-10-23 21:33
750RR 過唔過一K?

Jensen silver cable have good comments but need DIY.

Blackcat silver rca 1m below 2400, silver cable can be thick sound and very clear.
CDP: Marantz CD6003
DAC: Teac UD501
AMP: Rotel RA-06, Rotel RB-06 x 2
SPK: B&W CM5
PWR: Oyaide MTB-4 R1
SPK CABLE: Inakustik LS-603 (bi-wire)

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

liclic 發表於 2013-10-23 23:26
Jensen silver cable have good comments but need DIY.

Blackcat silver rca 1m below 2400, silver ca ...

TXH CHING!
不超哂畢直了.........
另外問下CHING 你部機係咪攞比隔離台XXEND 網個位人兄MOD 機?
整完成部機MOD+加埋原本價過唔過皮二野?

星級玩家

會唔會考慮下 Gotham 既 10701, 人聲真係好正, 厚暖, 有肉地, 又唔肥
拖板電源線 - Acoustic Revive Max5000
Cayin CD-11T - Gotham 10701; Inakustik 2502F
DIY Int Amp - Supra LoRad 2.5 MK II
Epos M12i - Gotham 50150

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

momolee 發表於 2013-10-23 23:49
TXH CHING!
不超哂畢直了.........
另外問下CHING 你部機係咪攞比隔離台XXEND 網個位人兄MOD 機?

yes, u can find edison for mod, but my one, clock is not added.
CDP: Marantz CD6003
DAC: Teac UD501
AMP: Rotel RA-06, Rotel RB-06 x 2
SPK: B&W CM5
PWR: Oyaide MTB-4 R1
SPK CABLE: Inakustik LS-603 (bi-wire)