設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: kenmok

[訊號線] QED Audio Interconnect 未來網做特價

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

keke323 發表於 2013-9-21 01:21
有咁平咩   點解我見到係 $ 13xx 既

哈哈!Sorry c hing,老花睇錯... 係平八百幾港紙...
Denon AVR-3311
XBox Series X
KEF XQ30, XQ50c, HTS3001SE, KC62
Mirage OMD5
QED Genesis, Chord Carnival SS, AQ FLX/SLiP
AQ Vodka, QED Reference
AQ King Cobra

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

kenmok 發表於 2013-9-21 01:32
哈哈!Sorry c hing,老花睇錯... 係平八百幾港紙...

嚇得我
我岩岩買多條做後備......因為第一次買....咩都唔識仲以為買貴左添
【苦盡甘來】

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

keke323 發表於 2013-9-21 01:34
嚇得我  
我岩岩買多條做後備......因為第一次買....咩都唔識仲以為買貴左添   ...

$13xx 都一樣好抵啦。
(Post76 Android 手機版送出)
Denon AVR-3311
XBox Series X
KEF XQ30, XQ50c, HTS3001SE, KC62
Mirage OMD5
QED Genesis, Chord Carnival SS, AQ FLX/SLiP
AQ Vodka, QED Reference
AQ King Cobra

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我都心郁郁買多對,可以同對 AQ Cobra 玩下 AB Test,睇下鹿死誰手... {:9_422:}

最衰佢無 1.5M...
(Post76 Android 手機版送出)

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果有Ching 買可以預埋我嗎?

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

kenmok 發表於 2013-9-21 03:00
我都心郁郁買多對,可以同對 AQ Cobra 玩下 AB Test,睇下鹿死誰手...

最衰佢無 1.5M... {:8_37 ...

講真丫......呢條線淨係睇個外形包裝真係似 4-5k 既線
【苦盡甘來】

科林玩家

76-FC 藍寶石勲章

QED Signature Audio 同 QED Signature Audio S 分別大嗎?
SONY 55 W950A
CA 751R
CA 752BD
KEF R700
KEF R200C
KEF Q100
Energy V-SW10
BENQ 1070
LS603
QED AUDIO S
AQ BOXER

星級玩家

新手魔人

76-FC 藍寶石勲章

jasonkeung 發表於 2013-9-19 12:48
邊個出聲會好d? from CA 752 player to CA 751 amp
- QED Signature Audio Cable 1m
- Inakustik Referen ...

師兄你呢個組合,普通RCA已經都唔錯啦 當然有靚線就最好啦
ISOL-8 | Cubox | CA | YBA | Focal | Velodyne

星級玩家

新手魔人

76-FC 藍寶石勲章

要拿拿聲入翻條啦

3萬

白鑽玩家

- KK-

keekee 發表於 2013-9-21 09:50
要拿拿聲入翻條啦

快 d 入啦...我之前係香港買要成 2.3k
我尋晚都買多條做後備
http://post76.hk/forum.php?mod=r ... 3&fromuid=73033
【苦盡甘來】