設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: @肥狗仔@

[討論] 《Grand Theft Auto V》電玩天堂區獎勵計劃~(幫會招集中...)

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

買了.......

GTA 5.JPG

開工......

評分

參與人數 1威望 +40 金錢 +40 收起 理由
@肥狗仔@ + 40 + 40 用家心得

查看全部評分

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

taifat1975 發表於 2013-10-5 21:02
個人比較喜歡過程, 漸漸依着進度去成長, 不段刷高回報升級, 結果大多是搶行走的車五分鐘都無從入手, ...

哦,又話要連續重做任務,又怕儲錢耐,答Q左你又話個人鍾意漸漸成長,又話人刷呢走捷徑。

喂,我幾時講過個任係易做架,有人揸追,有手榴彈,有人追車貼粘彈,全部都事先Set好位,哩D叫步處,快係理所當然,多出黎嘅人自然行行企企架啦,一來低 LV 未有追未有手榴彈,再者講明悶可以轉位。唔通 6 人任務 4 人夠做就唔比人join入分金嗎?個任我一個人都打得完架,叫咁多人入黎都係為開心啫。就算打MMO都要帶新人架啦。
其他槍game 打 Team 都要有人專做追位,打MMO都有人行行企企打幾吓專補血做閒角係正常事,你咁 Rambo 講乜春打任務啫,去打對戰啦。

GTA 要學揸車學揸槍可以打故事打對戰,你真係覺得你咁Q勁,D人白痴到槍都揸唔惦要你湊嗎?就算佢真係唔惦你唔識教佢咩?

而且 GTA online 本身D任都有分工,一定有人專做某個位架啦,入得黎一齊打任務自然會溝通架啦,否則點夾任務呀,就算真係溝通唔到,你見條友手車好唔通要佢做第樣咩,打TEAM梗係做專長位架啦,唔通搵個盲嘅去揸追嗎?不如你教我啦,點打任務唔駛分工又快完成啦。

遲吓有D任一定要分工先可以開局,你表現吓一個人打晒比大家見識吓啦。

打升呢 online game 講漸漸長成咁春強勁,有靚任唔重複咁Q清高嘅神人,我又真係第一次見囉。
GTA online得二百幾個任,我又想見識吓點唔重複唔挑任可以爆LV嘅神人囉,表現黎睇吓啦喂!

依,唔記得左你之前抱怨「重複任務」麻煩難儲錢⋯⋯神即係神!

評分

@肥狗仔@ + 40 + 40 唔好勞氣^^

查看全部評分

星級玩家

marcolau 兄唔好咁勞氣啦
可能大家打機作風唔同啫
萬事以和為貴

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

海盜 發表於 2013-10-6 19:47
marcolau 兄唔好咁勞氣啦
可能大家打機作風唔同啫
萬事以和為貴

真係火丫嘛,重點係,佢出得POST話重做任務麻煩,難賺錢,咁我咪答囉,答Q完佢就串Q我邪道,直頭係中伏啦。

星級玩家

marcolau 發表於 2013-10-6 20:59
真係火丫嘛,重點係,佢出得POST話重做任務麻煩,難賺錢,咁我咪答囉,答Q完佢就串Q我邪道,直頭係中伏啦 ...

打機既野,有乜話邪唔邪道丫
衰D講,自己玩得唔好,未話人邪道囉
怪就怪自己技不如人
好似師兄你炒股可以賺咁多
我玩賺來賺去都係得果幾十萬
唔通我又話你邪道咩

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原來也可以在車上做愛的

評分

查看全部評分

銀級玩家

DVD迷 發表於 2013-10-6 22:00
原來也可以在車上做愛的

咩呀,你今集先知......

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

第三次送 厄休拉返家後,做完又有相收

評分

@肥狗仔@ + 40 + 40 精彩報告

查看全部評分

Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

marcolau 發表於 2013-10-6 22:01

係啊,我衣嫁才知道
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

marcolau 發表於 2013-10-6 22:01

但你又知不知道,第四次送厄休拉返家前,她會在你開時,幫你吹簫播……

評分

參與人數 2威望 +50 金錢 +50 收起 理由
RiceR9 + 10 + 10 精彩報告

查看全部評分