設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 沙煞比

[【長命帖】] POST76 騎士團

關閉 [複製鏈接]

鑽石玩家

沙煞比 發表於 2013-10-23 14:57
有無係抆叮噹d 鬚.........應該會有效d

叮噹d 鬚,得個三條....

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

ctmk 發表於 2013-10-23 15:00

蚊黎就無了!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

今日好靜焗下

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

沙煞比 發表於 2013-10-23 16:42
今日好靜焗下

正話我走左去試cdp...無左我喱個眾人妒忌o既靚仔o係度...自然靜d架啦...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

1萬

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章

今日我只試左部Teac CD2000...因為...原來CD6005根本未返貨
屯門市中心...有3間風閘...一間大槍
當中只有一間風閘報到CD6005個實價比我
我話想訂...個哥仔都唔敢接訂單
佢話根本連返貨o既貨期都無...所以無辦法接我張單...
至於CD2000...大槍有得試
不過同我上次問o既時候加左$200...而且又係要訂
所以...今日我食白果而回

但係...我一定要讚下大槍個哥仔...
佢令我感受到可能係買/試影音器材o既最佳服務...就係無服務...
可能大家以為我講反話...但係...今日我真係試得好高興...

事情經過:
我同個哥仔講...我帶左自己碟o黎
可唔可以用自己碟試
個哥仔話:可以
跟住佢行埋套機度...望下套機
然後轉身同我講...我睇下套機駁好線未...你隨便啦
跟住...我自己入碟...揀歌...試聽...換碟...揀歌...試聽
全程個哥仔只企埋一邊完全無騷擾我...任我玩...任我試
有問題...有問有答...唔硬銷...
如果唔係加左價&要訂...我肯定已經比左錢...
可能有人喜歡咩都要人服務
入碟...揀歌...跟住連開幾大聲都問埋攪埋
但係...我個人更喜歡喱種任玩任試o既服務
完全唔會話怕個客攪攪震...正...
i=I
l=Love
a=Audio
v=Video
b=But
n=No
m=Money

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

ilavbnm 發表於 2013-10-23 18:53
今日我只試左部Teac CD2000...因為...原來CD6005根本未返貨
當中只有一 ...

可能因為咁反而仲自然 d {:9_408:}
【苦盡甘來】

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

ctmk 發表於 2013-10-23 15:00

移植於頭頂上

大番薯

評分

參與人數 2威望 +20 金錢 +20 收起 理由
danny-2000 + 10 + 10
ctmk + 10 + 10 超正!

查看全部評分

做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!
一個有''口德''的人,一定有''福''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。

鑽石玩家

ilavbnm 發表於 2013-10-23 18:53
當中只有一 ...

好似我去馬莎買衫,就係冇sales係身邊煩你,舒服好多

快D入手啦衰鬼,等我有藉口同老細攞批文呀

鑽石玩家

ilavbnm 發表於 2013-10-23 18:18
正話我走左去試cdp...無左我喱個眾人妒忌o既靚仔o係度...自然靜d架啦...  ...

終於肯定叮噹兄係患上

無定向喪心病狂間歇性全身機能失調症

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
danny-2000 + 10 + 10 100%係!

查看全部評分

1萬

鑽石玩家

76-FC 藍寶石勲章

ctmk 發表於 2013-10-23 20:24
終於肯定叮噹兄係患上

無定向喪心病狂間歇性全身機能失調症

周期性月經
做人說話不要太刻薄,因為待人刻薄,最後自己的福氣一定''薄''!
一個有''口德''的人,一定有''福''!

壞事勸人休莫作。舉頭三尺有神明。善惡到頭終有報。只爭來早與來遲。