設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: chuwing

[影音配件] 咁奇怪?點解........隆乳206-2 >> 變左 Alexander

星級玩家

想買206-2的師兄,今天可以不來,
昨天賣哂,今天無得賣,
她們話明天有貨,但不知真或假。
貧民影音組合
索尼 46HX850
Oppo 105D for Movie
菲利普9700 for CD
天龍 2313
KEF 3005se + atmosXT
Belkin Isolator 6 > ISOL-8 LC > 208-8

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

cy2041 發表於 2013-8-10 04:31
小弟今日去咗睇隆宇, 阿姐推介 206-2 (4位) 同 202-8 (6位)俾我,
我問有咩唔同 (除咗4位同6位) , 佢話 206- ...

師兄真係要試下
咁好服務我都無
等你賽後報告

(Post76 Android 手機版送出)

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

dpcs 發表於 2013-8-10 10:46
想買206-2的師兄,今天可以不來,
昨天賣哂,今天無得賣,
她們話明天有貨,但不知真或假。 ...

唔通快遞來港
唔信會有貨

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

水晶and技安兄,請問pf30同206-2拖sigmas邊個會較好

黃金玩家

Netmans 發表於 2013-8-10 10:56
唔通快遞來港
唔信會有貨

我都覺得冇貨多 有的野有感而發想講下 唔岩聽既師兄請當我九UP
有的師兄話唔好唔好 又話網上亂吹 其實有的野銷量已經可以說明一切 (賣到斷晒貨)
有的野岩唔岩自己口味唔係問題 問題係試都未試就話唔好 就有違研究精神 況且拖版袛係供應器材出聲畫
試過唔岩自己口味 係可以了解 因每人聽感不同 好似低頻 有人鐘意打心口 覺得咁先係皇道
袛有深潛係唔夠力 滿足唔到自己 正如有人覺得打心口辛苦難受 覺得深潛同包圍感先係自己柸茶
正所謂 咸魚青菜 各有所好 所以我永遠都支持理性討論 不論好與唔好 大家共勉之

評分

參與人數 6威望 +59 金錢 +59 收起 理由
kamyungho + 10 + 10
komiya + 9 + 9 絕對認同
xxijixx + 10 + 10 絕對認同
paulonmi + 10 + 10 絕對認同
chuwing + 10 + 10
Netmans + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

doordoor999 發表於 2013-8-10 11:05
水晶and技安兄,請問pf30同206-2拖sigmas邊個會較好

206-2 拖 pf30, cmlee 兄話效果好正面。
技安師兄唔中意 206-2 的表現,
佢隻 206-2 已比小弟立左。
應該係 206-2 拖 sigmas 會好過 pf30 拖 sigmas。
因 206-2 補左 sigmas 無做的位置。
而 pf30 只係濾左再交 sigmas 濾多左精細D。

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

Netmans 發表於 2013-8-10 10:54
師兄真係要試下
咁好服務我都無
等你賽後報告

你快D出賽後報告就真啦。

禁止發言

76-FC 藍寶石勲章

1萬

黃金玩家

WildKid 發表於 2013-8-10 04:32
我都唔習慣同唔中意喺會展都要咁樣買賣野嘅手法!  
另外個廠長話206-2果條原廠線都係好嘢泥, ...

條線應該比一般跟機線好的。
同 306, 紅腸比尚有大段距離。

星級玩家

plnl88 發表於 2013-8-10 12:25
條線應該比一般跟機線好的。
同 306, 紅腸比尚有大段距離。

晶爺!
206-2是否英相呢?
Thank