設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: madeformoney

[DAP播放器] [原創FIIO X3開箱]對比ak100小心得!

關閉 [複製鏈接]

進階玩家

madeformoney 發表於 2013-8-9 15:54
如果買部2千蚊野:
要搞代購
又要等

下 我無針對邊個喎 只係建議其他比較抵買既購買渠道 x3唔係剩係香港fs有代理掛 係淘寶買就係老翻?一樣係fiio代理黎架喎 你會唔會搞錯左啲乜 抄歌比你就係老翻 人地列明係用CD RIP 咁都叫老翻...同埋我咪講左保養會麻煩啲 買完又唔係即刻有 想要現貨又唔想煩就係你地度買 唔知點解你會咁敏感

睇黎又係同一個人 連我係fs因為個id有76兩個字 比人屈做76打手而被ban都知 認真左添 唔阻你做生意
(Post76 Android 手機版送出)
AK120+335dw
ZX1+ASG 2.5
wish list : VE6 Xcontrol

新仔玩家

spanley76 發表於 2013-8-9 16:55
下 我無針對邊個喎 只係建議其他比較抵買既購買渠道 x3唔係剩係香港fs有代理掛 係淘寶買就係老翻?一樣係f ...

講緊你64g卡入滿歌啊,邊個話部機係老反姐...

你d野一早比人係fs個科林唱到街知巷聞啦

是但揾個有上開科林都知你係邊個

皆因臭名遠播

今日一見風格依然

進階玩家

madeformoney 發表於 2013-8-9 17:09
講緊你64g卡入滿歌啊,邊個話部機係老反姐...

你d野一早比人係fs個科林唱到街知巷聞啦

係既係既
AK120+335dw
ZX1+ASG 2.5

新仔玩家

spanley76 發表於 2013-8-9 17:12
係既係既

又以笑遮7,行開d啦,唔好阻住人地吹水。

又要回貼呃分,又要無朋友

高級玩家

76 榮譽慈善家勲章

spanley76 發表於 2013-8-9 16:55
下 我無針對邊個喎 只係建議其他比較抵買既購買渠道 x3唔係剩係香港fs有代理掛 係淘寶買就係老翻?一樣係f ...

以香港,大陸法例以至部份師兄標準,零售商用cd rip 歌入機絕對係老翻,唔好誤導其他人

高級玩家

76 榮譽慈善家勲章

spanley76 發表於 2013-8-8 17:55
代購可ship香港,而且淘寶買2千蚊左右送埋64g卡喎(仲要入滿歌)[link],係保養麻煩d要寄返上去,唔想買貴左又 ...

連知識產權都唔尊嘅零售商,平幾多都唔會幫襯

進階玩家

Think 發表於 2013-8-9 21:33
以香港,大陸法例以至部份師兄標準,零售商用cd rip 歌入機絕對係老翻,唔好誤導其他人
(Post76 ...

咁真係唔知啦 不過呢個只係BONUS 買家有權選擇入定唔入 我只係建議有呢個渠道買跟張64G卡會抵D 令到各位有誤會既講聲SORRY先
AK120+335dw
ZX1+ASG 2.5

新仔玩家

Think 發表於 2013-8-9 21:33
(Post76 ...

有d人係常識薄弱,唔係產權知識薄弱。我地要諒解!

新仔玩家

有無ching知如果提供或建議買老反會觸發邊條法例?
我已cap圖資詢緊!

新仔玩家

spanley76 發表於 2013-8-10 02:42
咁真係唔知啦 不過呢個只係BONUS 買家有權選擇入定唔入 我只係建議有呢個渠道買跟張64G卡會抵D 令到各位 ...

幫你查左,最高判四年。
洗唔洗寄煙仔入去比你?
我諗你呢世都估唔到針對恆源搞到可能要坐監。
你又懶型,公開埋電話號碼,雖然唔知真定假,但我會比埋警方。
你會唔會入去一我唔知,但你會唔得閒就緊嫁啦。
有好多政府打手會揾你囉肯定。
唔好諗住講唔知就無事,法例係無不知者不罪嫁。
唉呀好開心呀。
一陣訓醒返工個陣睇下樓下差館有無開門先。
帶埋部平版電腦落去問清楚警察叔叔有無得搞大佢。