設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

日系遊戲.....

黃金玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
咁多位師兄有冇發覺自從啲日系遊戲越出越唔惦.......結果係買小好多game呢?

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

買小好多game....?!
日系唔惦咪玩美式囉~~~
我買多左好多鬼佬game.....

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

因為日本仔開發技術差...

鑽石玩家

山葉幫成員

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

我自己就從來都唔玩鬼佬game. 前一排先特登買咗部日版360專門玩日版game. 已經買咗Otomedius Gorgeous同埋怒首領蜂大往生Black Label Extra. 年尾仲會有蟲姬sama Futari ver1.5...我正在熱切期待緊.

1萬

鉑金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我自己就從來都唔玩鬼佬game. 前一排先特登買咗部日版360專門玩日版game. 已經買咗Otomedius Gorgeous同埋怒首領蜂大往生Black Label Extra. 年尾仲會有蟲姬sama Futari ver1.5...我正在熱切期待緊. ...
MSZ 發表於 2009-7-25 15:08

鬼佬game 有好多都係一流作品喎......
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

黃金玩家

我就咁睇囉以前紅白至PS2年代就玩日系依家就玩歐美......始終歐美遊戲俾人嘅感覺以經強好多~諗返以前玩世嘉遊戲同依家俾就真係

鑽石玩家

山葉幫成員

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

鬼佬game 有好多都係一流作品喎......
鐵心心 發表於 2009-7-25 18:36

只係我玩咗日系遊戲廿幾年, 冇興趣玩鬼佬野姐. 冇批評鬼佬game嘅意思.

1萬

鉑金玩家

只係我玩咗日系遊戲廿幾年, 冇興趣玩鬼佬野姐. 冇批評鬼佬game嘅意思.
MSZ 發表於 2009-7-26 12:05

咁就要試下,E家D日本GAME真係冇咩吸引力.....
MY BLOG:http://gvgame.blogspot.com/

如何玩盡手上器材呢?

如何調出平衡聲音呢?

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

以前日系遊戲有 "畫面", "創意", ""人設" 及 "細緻" 幾方面強項 ; 歐美遊戲本來無得同佢比

但而家歐美遊戲已經喺 "畫面" 方面超越咗日系遊戲, "創意" 方面亦已經並駕齊驅 ; "細緻" 方面亦都追近不少
日系遊戲唯一可以堅守 不失既, 只有 "人設" ; 始終東西兩方口味唔同, "人設" 呢方面好難互相蓋過對方
所以而家大多數日系遊戲, 都偏重於 "人設"
在籠裡出生的鳥,認為飛翔是一種病。
Birds born in a cage think flying is an illness.
- Alejandro Jodorowski

黃金玩家

以前買日版game好多得水貨,個個月去訂game好似供樓咁次次要幾千依家買歐美game有行貨好好多~