設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索

[12 吋] 有關訂hot toys問題

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
我對hottoys 0經驗,所以想問下師兄們1d問題...
我想訂隻man of steel superman
係唔係行入去間鋪到比訂收單就得?
vip同唔係vip有咩分別?
點解y記拍賣既訂單同正常既訂單有咩分別?

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

未截單就可以行入去訂,VIP可以早兩日訂同平D,網上賣單係因為有些截左訂的ITEM,已經無得訂,所以有些CHING想要先去投番.... Y記上的訂單同你入去的單係無分別的

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
ooo2003003 + 1 一定要加分

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

個人認為最好"不要買單".....

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

個人認為最好"不要 買單" x 2, 因為老實講無咩保障. (你bid完張單. seller打去HT報失你張單即時無用...)

VIP價會平少少, 有時有d figure會有vip gift"跟埋" (不過就無o左discount), 不過基本上唔心急/唔怕排隊一定訂到的~

ps: 因為superman已經開訂一段時間, 最好check 下仲有無得訂先~

評分

查看全部評分

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

咁比訂係唔係要比全費?

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

ooo2003003 發表於 2013-7-23 18:22
咁比訂係唔係要比全費?

通常落訂係定價既一平左右,我之前都係yahoo買過單,無乜問題,最重要睇下係咪落訂嗰個人賣比你(有電話N0寫係張單到)

評分

查看全部評分

投影:80'GV+HC4000
AMP:Onkyo 5010
BDP:himedia Q6II+Oppo 93+PS3
前中後:MK-M7 x 5
超底音:MK MX250

銀級玩家

夢遺大師

其實賣玩具做乜搞到咁煩?想造起個勢?我都想買架,但怕煩!
ONKYO 5010
SONY 46HX850
B&W CM7, CMC
Klipsch RS-42 II
ONIX RA-125
ONIX SACD-15A
Velodyne SPL-1200 Ultra
Pioneer BDP-LX55

星級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

唔煩呀,只不過係比完訂要等成年先有貨攞咁姐,做就左D炒家
投影:80'GV+HC4000
AMP:Onkyo 5010
BDP:himedia Q6II+Oppo 93+PS3
前中後:MK-M7 x 5
超底音:MK MX250

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

ooo2003003 發表於 2013-7-23 18:22
咁比訂係唔係要比全費?

我以前一向都FULL PAID, 因為怕將來一次過傾幾隻而無錢~不過依家因為一年訂最多一兩隻, 所以訂金幾多就比幾多啦~

訂金多少都睇FIGURE而定, 有 d ironman 可能要2千左右的, 就比一千訂, 有d figure就$500, $800左右.

我依家手上都只係有1/4 batman 同man of steel superman. 不過話時話隻1/4batman都一年了...鬼影都唔多見

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

玩呢啲十二串真唔易嫁,比訂金隻隻不同的,有啲就要仟零蚊訂,有啲就收幾百蚊訂,如果好似動漫就即收晒全費,不過你初玩,就要留意一樣野,衣嫁你訂一隻公仔唔係話一兩個星期就有得取,因為你要先八個月及一年齊有得取,最麻煩就係一張單,因為你要好小心保護你張單,如果不見取貨都幾麻煩下,好似我咁,一年不停係咁訂,我仲試過比左訂金冇去取貨,白白送左錢比人……
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140