設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: netshow2577

[請教] SONY W950a vs W900a

銀級玩家

DW0216 發表於 2013-8-29 22:25
46' W950a
呢兩日問過百x滙同豐x...(tst & cwb), 兩間都原價$21980, 冇得減  

基本上大舖唔使諗架啦
我CASH價$17800

分期可以試下AVLIFE睇下
佢有賣埋其他音響
彈性大D
我問過佢地可以UPGRADE原本送個部S5100轉做S790
唔要BD機可以平$2000
不過我無問分期
可以比你參考下咁啦

進階玩家

civic1217 發表於 2013-8-29 23:09
基本上大舖唔使諗架啦
我CASH價$17800

唔該哂你先!

銀級玩家

DW0216 發表於 2013-8-29 23:24
唔該哂你先!

唔使客氣
SONY可以考慮問埋蘇寧
呢間野賣SONY比兩間大舖較平
我NEX同VAIO都係蘇寧買

今次買W950A一開始都打算比CASH
所以分期就無問
幫你唔到啦

見習玩家

睇過呢部野幾次,堅係靚內外兼備,如無意外都會入返部,加入sony 行列。。
大鋪問過最大果兩間,就話照價無得減,只送兩千超市加bdp
佢係咁推我買900,佢話差五千蚊多個一塊過玻璃面,其他野差唔多咁話喎,
傾傾下佢話部900 計埋ccoupon可以13000攪掂

銀級玩家

umbananapats 發表於 2013-8-30 00:52
睇過呢部野幾次,堅係靚內外兼備,如無意外都會入返部,加入sony 行列。。
大鋪問過最大果兩間,就話照價無 ...

送兩千超市加bdp根本係SONY自己送

要平
1. 比CASH一炮過一定最平, $18000樓下(連全部贈品)一定攪得掂
2. 一係開新信用卡, 碌卡多3%, AROUND $600內, 睇你迎新禮物O唔OVER呢個數啦
3. 唯有問下SONY送既BD PLAYER間舖會唔會同你收

總之部BD同$2000COUPON係SONY送既
有係正常
無既除非平左比你
唔係既話就一定係間舖私下扣起
計落隨時仲貴左

銀級玩家

umbananapats 發表於 2013-8-30 00:52

放下毒先
SONY呢個牌子買TOP MODEL只有買貴無買錯
反正電視預左長用
加上放二手一定無左一大筆
到時心思思想再換都唔得...
W950A無後悔架啦!

見習玩家

civic1217 發表於 2013-8-30 02:02
放下毒先
SONY呢個牌子買TOP MODEL只有買貴無買錯
反正電視預左長用

哈哈,師兄呢部野我中左伏架喇, 差在幾時出手
睇過實物後真係情不自禁

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

DW0216 發表於 2013-8-29 22:25
46' W950a
呢兩日問過百x滙同豐x...(tst & cwb), 兩間都原價$21980, 冇得減  

AV生命都應該平過定價又可以分期~但當然做唔到18XXX呢個價~
DENON天龍AVC-X4700H
KEF R100
KEF 3005SE
KEF Q50A

UE 18 PRO

黑鑽玩家

netshow2577 發表於 2013-8-29 20:48
師兄, 無緊要la
最緊要滿唔滿意部電視先?

好滿意

但係有D 設定上既野可以再好D(覺得)

KEF R100
KEF 3005SE
KEF Q50A

UE 18 PRO

黑鑽玩家

CHING唔好諗W900喇~

如果係好野,SONY唔洗一早就送2000$優惠去清貨...

係人都知差3000蚊可以買日本做,點解唔比~

而家仲W950都送2000$~真係冇理由入W900了~
KEF R100
KEF 3005SE
KEF Q50A

UE 18 PRO