設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: reallyfatboy

[藍光播放機] Philips 9700 $2200

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

rukawa20001 發表於 2013-7-12 20:25
ching,請問可唔可以俾credit card?如果我聽日下午去唔知仲有冇貨呢?

女友剛上去拎機~~話已經無貨了~~~好彩尋晚比咗錢~~~

黃金玩家

~嘉輝~ 發表於 2013-7-12 20:33
女友剛上去拎機~~話已經無貨了~~~好彩尋晚比咗錢~~~

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

sosoman 發表於 2013-7-12 20:13
3:00去入咗部,後面企個ching又唔執輸咁科水買埋一份,
好賣到佢,究竟有無咁多陳列品?返嚟拆盒睇,机身
...

本來都無咁好賣.....淨係 76 既 ching 都唔知買左幾多部啦
【苦盡甘來】

星級玩家

rukawa20001 發表於 2013-7-12 20:25
ching,請問可唔可以俾credit card?如果我聽日下午去唔知仲有冇貨呢?

我都係俾credit card.免手續費。
你明曰可以去試下,我估菲記散緊貨。
或者加少少價吧!咁好反應,停就憝居!

星級玩家

keke323 發表於 2013-7-12 20:45
本來都無咁好賣.....淨係 76 既 ching 都唔知買左幾多部啦

因為76嘅ching好多都好似我咁,又無錢,又要學人玩
好嘢,又貪小便宜,唔見佢大出血都咪使旨意惦個荷包!

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

sosoman 發表於 2013-7-12 20:13
3:00去入咗部,後面企個ching又唔執輸咁科水買埋一份,
好賣到佢,究竟有無咁多陳列品?返嚟拆盒睇,机身
...

我都認為唔係一律陳列品,
陳列過點會咁新淨,
啲插頭丁多花都冇,
雖然我係av 新仔,
我都想俾番少少用後感。
但只可同菲仔5100、L朱 bluray 作比較,
9700最明顯係聲效,完勝。
畫面同5100 分別係光左,sharp左
L朱 太入門,唔對比,輸太多。
低音尤其明顯,怪獸公司、毛毛一跑一叫,低音返晒嚟。
未真正試聽歌住,只略略聽過隻附送碟,所以無得比較。
LG 42LE5500
SONY STR-DH820
PHILIPS BDP-9700
MORDAUNT SHORT CARNIVAL 1
MORDAUNT SHORT CARNIVAL 5

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

sosoman 發表於 2013-7-12 21:17
因為76嘅ching好多都好似我咁,又無錢,又要學人玩
好嘢,又貪小便宜,唔見佢大出血都咪使旨意惦個荷包! ...

me2
【苦盡甘來】

鑽石玩家

我覺得飛記播放機(只用過9600)最好畫面係夠流暢

星級玩家

rubberhammer 發表於 2013-7-12 21:18
我都認為唔係一律陳列品,
陳列過點會咁新淨,
啲插頭丁多花都冇,

英雄所見全同,陳列有乜可能係咁靚插頭!
ching試下聽下人聲發燒cd.,通透感,深度
感,分析力都同嗰D藍光机有好大分别~

鑽石玩家

暫時試左,畫質勝9600,聲音更明顯有進步。跳段落9700反應比較9600爽快,其他再試...