設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: stanley666

[請教] Logitech 萬用遙控器

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

又比呢度既師兄毒左,黃金地庫入手~用上去感覺唔錯。老婆都讚好用~!

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

咁你幾錢入手呀?

星級玩家

exchange everyday.....

76-FC 藍寶石勲章

我仲用緊隻單色藍底光5??唔記得咩了…………
個人覺得……點都不能收埋原裝個控既……係每個!
各有各特别既分唇係logictech冇preinstall或者收到好入
係可以將唔同制set向唔同hotkey但如果要set10個控我諗要一個月我先整完!
可能而家新既touch版會好啲……但兩千幾夠買個非發燒級好靚既power center鳥……
吾兒逝矣,大悲![img]http://www.post76.com/x2/sta

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

spikechau 發表於 2013-7-4 15:45
又比呢度既師兄毒左,黃金地庫入手~用上去感覺唔錯。老婆都讚好用~!

嘩,咁快手,仲要大人都高興
Panasonic TH-P50V10H
Onkyo TX-NR5009
第五代香港版Magic魔力号(LY-6KW)
Klipsch RB-61 II/RC-62 II

鉑金玩家

spikechau 發表於 2013-7-4 15:45

我都好有興趣,請問師兄幾多錢入手及黃金邊間舖買?可否PM小弟。
Optoma UHD65,Mr. Color A1U plus Player,Onkyo TX-RZ3100,Naim Nait XS2,Teddycap SE,FS:ProAc D20R,CS:ProAC Centre Voice,RS:Klipsch RP-402S,TS:MK Sound M-5,Sub:JL Audio F112 v2,Vertex 2

鉑金玩家

stanley666 發表於 2013-7-4 22:46
嘩,咁快手,仲要大人都高興

我大人因要開MagicTV再開TV,所以佢都覺得唔方便,所以大人一定鍾意。
Optoma UHD65,Mr. Color A1U plus Player,Onkyo TX-RZ3100,Naim Nait XS2,Teddycap SE,FS:ProAc D20R,CS:ProAC Centre Voice,RS:Klipsch RP-402S,TS:MK Sound M-5,Sub:JL Audio F112 v2,Vertex 2

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

我大人都好滿意

其實只要花d時間set好個remote真係好易用

不過樓上師兄講得岩,個原裝remote唔好收咁密

尤其係setup用原裝好好多
LG OLED 55EC9300
Onkyo NR-809
KEF Q300/Q200/Q100
Velodyne Impact 10
摩改Pioneer BDP LX-55
HiMedia HD600F
Belkin Pure AV+Weiduka AC8.8

星級玩家

exchange everyday.....

76-FC 藍寶石勲章

mingo 發表於 2013-7-5 22:38
送俾我都唔要 ps4就出到時用唔到邊個負責?
兩個都唔會買!

agree....everytime playstation MUST need an add-ons for logictech harmony
its the formula of making$$$
吾兒逝矣,大悲![img]http://www.post76.com/x2/sta

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

各位。我係黃金地庫(近住computxxx 對面) $1490

星級玩家

logitech嘅remote我覺得真係太overprice,我之前一個用咗兩年到就壞,都唔敢再買
尤其可以用tablet的話,個remote control更加雞肋,如果可以淨買個relay就好囉