設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: agic

[討論] 有d吾系教授fans既人,又系度冇事生非

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

坂本大師係正野啊!別少看封面,愈看似簡單的就愈難做!設計呢D野真係唔係個個識野,唔識齋吹有鬼用?果位人兄的post我已經冷處理左好耐,因為我發現佢唔識野唔上相唔緊要,但係佢仲以為自己好識野、又唔禮貌、不求事實、嘩眾取寵先令人嘆息。對付呢種人我不嬲都主張零回應當佢透明策略。

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
agic + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鑽石玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

slche2001 發表於 2013-6-28 12:44
係咪叫我呀!!!!哈哈......

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

agic兄,真係咪鬼理佢,佢覺得人地慳皮咁佢咪買蛋公司D出品囉,一隻穿屎都九萬幾樣野送成吋厚,家下係聽歌呀,如果隻碟唔好聽的話送咩都冇用.話知你封面幾靚呀!!!!同埋教授而家係一切以簡約為主,有咩問題????

話時話, 請教agic兄有冇教授的CD可以推介下,因為教授初初出碟之時本人年紀尚少,無錢買,到大左想買又唔識入貨,本人想回味他的配樂,請問曾否出過精選或者boxset呢? Thanks!

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
agic + 10

查看全部評分

鑽石玩家

percyyip 發表於 2013-6-28 12:46
坂本大師係正野啊!別少看封面,愈看似簡單的就愈難做!設計呢D野真係唔係個個識野,唔識齋吹有鬼用?果位 ...

我經常話唔識唔緊要,虛心請教囉,佢唔係架,咩都出POST,回覆又用鬼死咁多圖案,好似連字都唔識多個咁,最奇怪係有個POST佢話自己89年買左關淑怡BRODERLESS 日本版CD,但隻碟係90年出,比假資料都得?????我真係唔知呢D得個吹字的會員留黎做咩,唔警告唔關POST. 76POST真係好好人

評分

參與人數 1金錢 +10 收起 理由
agic + 10

查看全部評分

鑽石玩家

alibabar 發表於 2013-6-28 12:47

我而家都唔Q理佢,除非佢太過份啦.....

鑽石玩家

agic 發表於 2013-6-28 12:45
果兩個師兄刀系为佢好,教色佢点同人交往

係咪讃我呀!!!!!!

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
agic + 10 系呀

查看全部評分

星級玩家

agic 發表於 2013-6-28 12:20
回應ripslyme05 兄,解左权限,請暢所慾言

多謝師兄
同各位師兄一樣, 發現佢前言不同後語已經唔會理會佢

禁止發言

銀級玩家

五彩傳說

76 榮譽VIP勲章

agic 發表於 2013-6-28 12:42
ccw兄以前贴CD相贴刀手軟,令我地有得见识五同CD,封面,版本
正面而有建设性,若果有d甘既人乱吹一通, ...

你講緊音樂大工程o個個post?  ,o個個係我嘔心歷血既post ,我出post吾介意回報 ,最重要係俾睇post者睇得開心.

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
agic + 10 + 10 一定要加分

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

slche2001 發表於 2013-6-28 12:44
係咪叫我呀!!!!哈哈......

無錯,所有師兄歸位喇