設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: lemonstar

[投影機/幕] VDH ultimate hdmi

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

正野!等你兩位師兄報告....

恭喜恭喜....
xlarge 發表於 2009-7-18 09:50

過兩晚有時間會cal 下佢

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

VDH ultimate 好低玩又高質, 音效環迴及包圍感由其出色, 畫質自然平均,
可以的話, 試埋SAEC SH-1010。
ckw3031 發表於 2009-7-18 11:59

唉!ckw3031兄

我就係睇O左你呢個report先死去買

http://www.av-forums.net/plus/vi ... &extra=page%3D5

點知O岩O岩睇到你又放O左呢條換O左 SAEC SH-1010
一定正好多, 但係真係貴好多
請問ckw3031兄對SH1010有咩comment?
我著重畫面多過聲, 又見呢條係鍍銀先買嚟試下
唉, 有排唔駛買O野

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

唉...忍唔到手, 諗緊條10M.....呢次死得
chhanthony 發表於 2009-7-18 12:15

唸住上網訂or香港買?

1萬

白鑽玩家

1萬

白鑽玩家

唸住上網訂or香港買?
avmilk 發表於 2009-7-18 12:44

好似上網同香港買差唔多價

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

不過1010個價就離譜左d....

大家又信唔信有番d江湖地位既"小原由夫"呢....
HiVi 12月號有小原由夫的 HDMI Cable Group Test. 有興趣可以買本睇.

Group Test 分兩組 (1) 1~2M, (2) 10M

第一組亦細分三個組別 (1) ~ ...
xlarge 發表於 2009-7-18 13:22

呢期我都有買, 之後就買左Sony DLC-HD20HF, Wire World SSH5-2

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章

我就買左supra,最衰佢冇測試條vdh啦.....假設大家信佢既江湖地位,測試夠客觀,中肯,科學的話....點解條1010係香港網站吹到天上有地下冇?因為夠貴??而"小原"先生居然連國產野SAEC都唔推薦....唔通係廣告商壓力.....不 ...
xlarge 發表於 2009-7-18 13:41

我都係咁話!

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

how much ar? pls pm me.... and where u buy vdh

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

1# lemonstar
師兄你插邊個位呢?
1)bdp去amp
2)amp去tv
應插邊個位會有效果d呢?
TSZKIT0629 發表於 2009-7-18 12:09

must be bdp-->amp

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

my purchased price will be pm-ed individually ^_^