設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: lwkkaka

[重低音] svs pb12+唔得?!

高級玩家

76 榮譽忠義勲章

jeremymak 發表於 2013-5-20 20:58
要punch 要速度,深潛同包圍

10k有乜好介紹??

我都想知

1萬

三潮玩家

76 榮譽版主勲章76星級影音勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

louis001 發表於 2013-5-20 18:14
師兄 你套組合 好正呀

同其他 ching 比我 D 係普通嘢嚟咋
My E-mail:rlwk2009@post76.com
Projector:Sony VPL-VW260ES
Screen:OS Pure Mat II EX 90   
AV AMP:RX-A2040
POWER AMP:Emotiva XPA-5
BDP:Panasonic DMP-UB400
前置:Dali ikno 5 mk2
中置:Dali vokal 2 m

黃金玩家

rlwk2009 發表於 2013-5-20 22:28
同其他 ching 比我 D 係普通嘢嚟咋

我最有興趣係呢幾樣   想聽下 前後級夾 DALI 係乜野聲 重有係試下隻 MK 既威力
AV AMP:Anthem MRX-300
POWER AMP:Emotiva XPA-5
前置:Dali ikno 5 mk2
中置:Dali vokal 2 mk2
超低音:MK MX250

黃金玩家

10k有乜好介紹??

試下 PSB HD-10 我自己用緊
我覺得佢有punch 速度,深潛同包圍
師兄自己可以去試下 我知道友誠16樓同柏裕16樓金富士有得試
10K 多少少 11K樓下

高級玩家

76 榮譽忠義勲章

louis001 發表於 2013-5-20 22:38
試下 PSB HD-10 我自己用緊
我覺得佢有punch 速度,深潛同包圍
師兄自己可以去試下 我知道友誠16樓同柏 ...

好似幾正咁喎

黃金玩家

lwkkaka 發表於 2013-5-20 22:47
好似幾正咁喎

我點吹都冇用 我成日同人講呢隻係好野黎
上黎聽過既師兄試過就知佢既利害 都係個句
師兄自己去試過聽過作實   
前面一隻主動式10" 左右兩隻被動式10"
重差唔多40磅 點炸都唔會自己走

Highlights:
•frequency response 30-150 Hz (±3dB)
•built-in amplifier delivers 750-watts of continuous power, 2,000-watts dynamic peak power
•continuously variable low-pass 50-150 Hz crossover
•10" poly-coated fiber cone woofer
•dual 10" passive radiators
•bass-reflex (passive radiator) enclosure
•rear mounted volume, crossover, and phase switch
•auto on/off
•speaker level inputs
•line-level inputs and outputs
•LFE input and output for use with home theater receiver's subwoofer output
•gold-plated binding posts
•satin black finish
•13-1/4"W x 12-3/4"H x 14-1/8"D
•weight: 38 lbs.

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

10k有乜好介紹??

我都想知 x 2

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

mantam121 發表於 2013-5-21 00:13
我都想知 x 2

20k 都冇一隻有齊咁多樣野...
千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

高級玩家

76 榮譽忠義勲章

yuppi 發表於 2013-5-21 08:29
20k 都冇一隻有齊咁多樣野...

你隻svs打唔打心口?

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

好多cning都講左.樓主耍打心口,SVS唔駛唸啦.