設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 小爾

[DAP播放器] iBasso DX50

專業玩家

點解退番錢既?

新仔玩家

jvcabc 發表於 2013-10-6 17:29
DXA退番錢,即刻去SSP入左部

恭喜師兄,入得心頭好,玩開心的

進階玩家

scene030112 發表於 2013-10-6 17:37
點解退番錢既?

訂左無貨到

進階玩家

wind 發表於 2013-10-6 17:49
恭喜師兄,入得心頭好,玩開心的

yeah!!
我想問我update左1.2.0,但佢update時話fail,但reboot完入去check又變左1.2.0咁奇怪既?

專業玩家

jvcabc 發表於 2013-10-6 22:06
yeah!!
我想問我update左1.2.0,但佢update時話fail,但reboot完入去check又變左1.2.0咁奇怪既? ...

死喇..我up果陣冇留意係咪fail..去check都係變左1.2
但音量控制果到同個國內燒友都講左一段時間
分分鐘我真係fail左...
但係我又見到1.2新加既其他新功能...

新仔玩家

jvcabc 發表於 2013-10-6 22:06
yeah!!
我想問我update左1.2.0,但佢update時話fail,但reboot完入去check又變左1.2.0咁奇怪既? ...

我 updated, 一切穩定運作中, 幾好啊.

科林玩家

wind 發表於 2013-10-6 22:22
我 updated, 一切穩定運作中, 幾好啊.

佢個WEB SITE一路都冇放條DOWNLOAD出來,
我覺得有D古怪野.

都係唔UP住.

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

matthewlam64 發表於 2013-10-5 17:41
係 Mini audio club 訂先安全, 在 head-fi.org 見有人收唔到貨, 唔知部 dx50 去到邊, 係 Mini audio c ...

咁有廣告 feel!

專業玩家

chung212 發表於 2013-10-5 16:30
我星期三買
星期四問佢,黃昏打比我說代理話冇保用證的
跟住我問佢代理地址(有事我都要知拎去邊到整)

我今日打番去問
個sales話ibasso係香港可能有幾個代理(a,b/c)
佢未肯定hmv賣緊既係邊個代理,佢冇提過會補番貼紙
不過最後講左句只要有番hmv比既收據就會同你計有一年保養

最後同sales傾左幾句,聽佢既回答,依家hmv好似開始留意高階耳機/塞

高級玩家

scene030112 發表於 2013-10-6 22:10
死喇..我up果陣冇留意係咪fail..去check都係變左1.2
但音量控制果到同個國內燒友都講左一段時間
分分鐘我 ...

原來scene兄你入左手拿

依家放埋隻asg1,打算專心ck100?