設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[機械] 想知我第十八隻砌咩東東嗎???^_^"

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

尋日砌好一樣脚了,後來老媽子房叫我食飯時,見到這個咩咩玩具...嘩~油得好靚,還叫我不如把"沙撒比"和"六渣"放在大廳吧!Smilies010
你睇,我老媽子同來唔鍾意這種玩兒,我都係第一次聽到她這樣開心的.:lol
我有問她為何要放在大廳呢?:o
她話這個紅色機械人好紅,好有殺氣,加上全身令立立(指反光),她還講,最好放在我之前那個"李小龍"那個膠箱到好d,因為她話,這個紅色機械像"關公"一樣型,把它放在膠箱的話,剛剛好對正大門口,一開門會見到一隻滿殺氣的紅關公....Smilies017 Smilies017

舊圖...Smilies005
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-8-5 10:56 發表
尋日砌好一樣脚了,後來老媽子房叫我食飯時,見到這個咩咩玩具...嘩~油得好靚,還叫我不如把"沙撒比"和"六渣"放在大廳吧!Smilies010
你睇,我老媽子同來唔鍾意這種玩兒,我都係第一次聽到她這樣開心的.:lol
我有問她為 ...

你多唔多蒙超ga?

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 knight 於 2007-8-5 10:59 發表

你多唔多蒙超ga?

唔多...:L
我想買反二號,現時無錢,二來炒到仟五蚊,太貴了.Smilies015
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-8-5 11:05 發表

唔多...:L
我想買反二號,現時無錢,二來炒到仟五蚊,太貴了.Smilies015

我得扭蛋,大膠,
冇錢買12"Smilies003

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

原帖由 knight 於 2007-8-5 11:54 發表

我得扭蛋,大膠,
冇錢買12"Smilies003

扭蛋我覺得一般,大膠冇買過,因為覺得大膠d動作...零...:L

十二吋圖...

http://www.post76.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4507&forum=67

http://www.post76.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4825&forum=67

http://www.post76.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=4437&forum=67

只得咁多啊~

高級玩家

76 榮譽VIP勲章

都係覺得sic個隻正d~^^

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

第十八隻終於完成了,只可惜,沒有相機在手,所以冇得放圖片...真很不方便!!!:Q :Q
照我睇,都係自己買返部相機先得................:L :L

晚飯後,開紿砌第十九隻了,不過...唔會咁快公開圖片,因為我要先噴好外殼先,好像六渣咁...:lol :lol

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-8-5 19:05 發表
第十八隻終於完成了,只可惜,沒有相機在手,所以冇得放圖片...真很不方便!!!:Q :Q
照我睇,都係自己買返部相機先得................:L :L

晚飯後,開紿砌第十九隻了,不過...唔會咁快公開圖片,因為我要先噴好外殼先,好 ...

你都係噴埋灰啦.........

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

原帖由 marcolau 於 2007-8-5 19:21 發表

你都係噴埋灰啦.........

為乜一定要噴灰呢???Smilies014
不過我玩噴罐的話,再加噴灰油...未仲貴死我.Smilies015 Smilies015

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

原帖由 DVD迷 於 2007-8-5 20:02 發表

為乜一定要噴灰呢???Smilies014
不過我玩噴罐的話,再加噴灰油...未仲貴死我.Smilies015 Smilies015

梗係發色問題啦,好似你隻沙煞比咁,
d色唔得實,點睇都好膠,咪因為你冇噴灰打底囉............
不過d遮蓋力低嘅油就要噴白不地,其他就用翻灰不地。