設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 阿定

[討論] 去完SVS展回來了

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果你咁講法,  可能我係你所講果類咩人,  多謝定兄高見

MartinTong 發表於 2009-7-12 05:22

我估你誤會左,av100fun的討論風氣就係離題,越講越遠,你有你講,我有我講,呢d係網站風氣,無得你改,去得av100fun搞的活動,我清楚明白有d咁的情況出現並唔出奇,無必要勞氣,每個論壇都有自己唔同的特色,你無可能用自己果套,要求人地同你一樣!

同樣道理,遲d post76同HKCC 搞的打機活動,大家亦無可能強求HKCC的會員同post76一樣,始終論壇風氣會有小小分別,大家一定要學會互相尊重對方論壇文化!

作為搞手,我係HKCC搞活動,打親比賽都要叫埋位叫幾次,仲慘過叫小學生排隊,佢地質素係咪差?我絕對唔覺,只係成班大細路係到玩,佢地太爛玩,跟本聽唔入耳,作為搞手,係好勞氣,但咁先証明我搞活動搞得成功,因為大家都全程投入,樂在其中!

專業玩家

AV 新丁

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

好欣賞 Ron 對 audio business 既理念. simply best for your money.
睇而家 svs 既態度都轉向 agreesive. 唔知仲會唔會 keep 倒佢今日好強調既 "普通價錢, 高檔效果" 呢?
非非非常期待佢既 SB16U...16" 單元, RF remote, digital 1kW amp. 唔知幾時 PC 都有 16?
非常其待聽下佢隻 bi-polar dedicated surround speaker, 有冇師兄聽清楚係得 M series 有定 S series 都有?

至於個 show 本身, 同意哩度d 師兄講, 某部份人真係有d 過份, 開頭未開始時我都覺得ok... 但當呀 Ron 咁遠水路黎做個 show 俾大家睇, 介紹佢既理念, 介紹佢既 product 時, 佢地都當人地冇到. 哩d 係任何一個人都應該要有既尊重... 影響到在場一班人事少, 如果我係 Ron, 我會覺得香港哩班 user 質素真係差左d...
個場面咁奇怪, 我都唔好意思搵任何人傾偈了...睇完都急急腳走人

不過哩d 都係 member 問題, 成個 show 咁大壇野, 搞手們真係抵讚! o係度多謝 svs 一班人員同埋 martin 兄!
不斷求進步的 AV + HIFI 生活... MA+SVS@SONY+Spark Audio
=> 我的初級 AV + HIFI 組合 <=

黃金玩家

PC13-Ultra

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

PC13-Ultra
MartinTong 發表於 2009-7-12 21:26

係唔係送嚟76做抽奬
Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, Acurus Muse 16, PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Yamaha HS5 x 2, Arendal 1723 2S x 2, Procella P15A x 2, Epson EH-12000B, Grandview Screen

黃金玩家

係唔係送嚟76做抽奬
chhanthony 發表於 2009-7-12 21:37

星級玩家

專業玩家

AV 新丁

係唔係送嚟76做抽奬
chhanthony 發表於 2009-7-12 21:37

好提意啵...
不斷求進步的 AV + HIFI 生活... MA+SVS@SONY+Spark Audio
=> 我的初級 AV + HIFI 組合 <=

黃金玩家

好提意啵...
Metropolis 發表於 2009-7-12 22:44

星級玩家

重一look買緊$14K多D﹐係就好出手喇。

黃金玩家

重一look買緊$14K多D﹐係就好出手喇。
alzard 發表於 2009-7-12 22:52

◎嚴禁以任何私人形式的兜售◎ (2009-4-2)

[ 展開 ]

作者: 小瑟
本站嚴禁以任何私人形式的兜售生意活動, 如有版友投訴同一會員三次或以上, 管理員會即時刪除其會籍而不作任何通知, 希望各位留意!!
謝謝!!