設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: johnhk2000

[1080高清電視] 有無人有興趣一齊上深圳買SONY TV?

星級玩家

johnhk2000 發表於 2013-5-9 15:58
UPDATE番中港車報價,一程收七百人仔,如果送兩個地點或以上,每地點收人仔450,
本來諗住3個人除開會抵好多,呢 ...

請問一共有幾多人去 ?

新仔玩家

kc2wong 發表於 2013-5-9 16:34
請問一共有幾多人去 ?

夾到時間一齊買嘅、連埋我係三位、至於去睇嘅就暫時未有岩呢個時間

進階玩家

有興趣跟你地上去
我Target 都係 KDL-42W800A
CDP:CA840C
Amp:CA840A V2 + Denon 3808A
BDP:PS3 Slim + OPPO BDP-83SE NF
Sub:SUNFIRE HRS-10

星級玩家

小弟响三年前已經由大六托左部58寸plasma.落來……健康使用中!
祝各位今次滿意而歸!!!!
Samsung & Jvc & Grandview
Oppo & Onkyo
Threshold & Lexicon
Avalon & Polkaudio & Earthquake

新仔玩家

買完兼裝好機、暫時狀況良好
呢次最難係約人、要夾好時間真係唔易、其中一位師兄有事去唔到、剩番我同另一位師兄出發、
兩點前去到目的地、間野係住宅當鋪頭做、唔會有陳列機show出黎、地方唔大仲擺滿貨好逼、試機環境算係麻麻、
我地訂嘅貨就未到、老板話三點到、咁我地落樓搵地方飲杯汽水坐下先、樓下想搵間似樣嘅地方坐都幾難、
終於求其搵間坐到三點、三點上返去都仲未到貨、終於成四點至到、試晒兩部機都無問題、無發現死點光點就包機走、
中港van方面、老板三點就打定電話約四點、我地試完晒機落去都近五點、
個司機話完來等得耐會加錢、如果大家上去買就唔好太早叫車、等有現貨到左可以試先好叫車

進階玩家

johnhk2000 發表於 2013-5-11 23:30
呢次最難係約人、要夾好時間真係唔易、其中一位師兄有事去唔到、剩番 ...

johnhk2000,
我遲來一步, 我都想買部47W800A
等我自己上去一轉, CHING還有mug野留意?
RMB 6080 +700(運費), 跟機有咩送?

THX
CDP:CA840C
Amp:CA840A V2 + Denon 3808A
BDP:PS3 Slim + OPPO BDP-83SE NF
Sub:SUNFIRE HRS-10

1萬

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

恭喜師兄有新電視

等你報告

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

leettc 發表於 2013-5-11 23:43
johnhk2000,
我遲來一步, 我都想買部47W800A  
等我自己上去一轉, CHING還有mug野留意?

hk sony show room 有w800睇
passive 3d 真係差過active

1萬

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

可惜我要返工去唔到

黃金玩家

76 榮譽忠義勲章

johnhk2000 發表於 2013-5-11 23:30
呢次最難係約人、要夾好時間真係唔易、其中一位師兄有事去唔到、剩番 ...

買左邊部?