設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: mtw

[發燒碟] 邊度仲有 胡琳 BIANCA LIVE 2011??

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Will 發表於 2013-4-29 03:54
呢隻唔算快了, 遲過胡琳開show既kary, shine, 周柏豪都出哂碟
上年年尾睇左兩場bma歌手既演唱會, 胡琳、 ...

胡琳上一隻LIVE CD,真係等得好鬼耐,今次好次快咗

Will兄,隻Shine Live DVD嘅畫汁真係「嘆為觀止」
我老細作為一個非發燒向用家,都頂唔順,叫我未鬼睇……

1萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

tinsly 發表於 2013-4-29 14:48
小龍兄,AQCD唔太好並唔係吹,係事實

咁就慘啦! 我先前買了 "任白三部曲" AQCD 送給阿媽做禮物.

評分

參與人數 2威望 +10 金錢 +20 收起 理由
tinsly + 10 + 10
sunboy + 10 Good boy!

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

lamwaikit007 發表於 2013-4-29 15:42
咁就慘啦! 我先前買了 "任白三部曲" AQCD 送給阿媽做禮物.

唔太好姐~唔代表唔好…
不過非必要我都唔會揀AQCD入

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
sunboy + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

sunboy 發表於 2013-4-29 14:04
小龍兄,我果隻新開已經花晒,完全接受唔倒果隻,如果唔係拎左去俾Bannica簽名,一定攞番去換!  ...

龍的傳人

白鑽玩家

tinsly 發表於 2013-4-29 14:48
小龍兄,AQCD唔太好並唔係吹,係事實

AQ野好像是國內生產. Jazz them up 小弟都是此版!
龍的傳人

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

9spl 發表於 2013-4-29 14:41
正哥:多謝更正。
小龍兄:呢牌無乜特別,好小行其他CD舖,除非有嘢買啦,多謝關心。
小吉哥:AQ可能深色關 ...

九哥我唸唔關深色事,隻碟真係好花(以新碟計),應該係人手包裝或處理上的問題!

評分

查看全部評分

2萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

jkd_ryan 發表於 2013-4-29 17:08

激Q死我啦.......我咁鍚碟!

評分

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

mtw 發表於 2013-4-29 12:06
CHING , 請問邊度有得賣呢? 小弟新仔,, AMCD是否佳品??

http://www.yesasia.com/global/ja ... 0-0-zh_TW/info.html

黃金玩家

自定義頭銜

數字台有2手,不過唔知放左未

白鑽玩家

sunboy 發表於 2013-4-29 20:11
激Q死我啦.......我咁鍚碟!

算啦小吉兄洗多舊八去"接客"入多隻啦!之前都聽人有顛此情況!AQ 好易花 !

評分

查看全部評分

龍的傳人