設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: manpan0226

新手VT50補品一問:

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

manpan0226 發表於 2013-4-26 13:47
萬分期待插在入去嘩一聲個下感覺 ,你知男人成世人最期待就係插入去嘩一聲依一刻,哈哈  ...

咁快D去搞搞佢喇

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

manpan0226 發表於 2013-4-26 13:45
ZT60...係咪傳說中最後一部PLASMA?
晶爺係咪諗住將會入返部留念,儲下佢,可能又會升值,哈哈!{:1 ...

ZT60...係咪傳說中最後一部PLASMA? <--- Pan 仔官方已表明會基於 ZT60 的科技繼續發展 Plasma product。

晶爺係咪諗住將會入返部留念, <--- 搵緊人睇睇運唔運到隻返黎。

進階玩家

plnl88 發表於 2013-4-26 13:58
ZT60...係咪傳說中最後一部PLASMA?

嘩,特登運部電視返黎好大工程喎,信興有無話唔出行貨先?{:9_419:}

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

manpan0226 發表於 2013-4-26 14:50
嘩,特登運部電視返黎好大工程喎,信興有無話唔出行貨先?

香港唔返 ZT60。
隻 500a 未死,其實可等下睇睇出唔出到 4K 先。

進階玩家

plnl88 發表於 2013-4-26 15:00
香港唔返 ZT60。
隻 500a 未死,其實可等下睇睇出唔出到 4K 先。

有500a就唔好換啦,話哂都係一代皇者,{:9_407:}
想當年仲貴過我部vt50多多聲呀,先鋒又停出plasma,好好地陪佢走埋最後一程啦
4K都唔好換啦,轉過頭又話出8K,咁多K都唔知到底肉眼係分唔分別到{:9_419:}

1萬

黃金玩家

manpan0226 發表於 2013-4-26 16:10
有500a就唔好換啦,話哂都係一代皇者,
想當年仲貴過我部vt50多多聲呀,先鋒又停出plasma,好 ...

我唔會換隻怪獸的。
你黎到就知點解了。

進階玩家

plnl88 發表於 2013-4-26 16:14
我唔會換隻怪獸的。
你黎到就知點解了。

其實我真係想知,晶爺覺得宜家出到4K,黎緊又話8K,有必要到時為此換機嗎?

1萬

黃金玩家

manpan0226 發表於 2013-4-26 16:16
其實我真係想知,晶爺覺得宜家出到4K,黎緊又話8K,有必要到時為此換機嗎? ...

而家 LED-LCD 同 plasma 只出到 人眼見到 的 40% 顔色。
據聞 OLED 可去到 80%。
4K, 8K 我相信都係呢方面的提升。提高影象的像真度。
是未來視象的發展方面。

進階玩家

plnl88 發表於 2013-4-26 16:23
而家 LED-LCD 同 plasma 只出到 人眼見到 的 40% 顔色。
據聞 OLED 可去到 80%。
4K, 8K 我相信都係呢方 ...

姐係理論上同數據上黎講OLED的而且確係會更勝plasma,連黑位都會?
如果連事實都係咁既話,咁P記停產都真係無可口非了!

進階玩家

又係紅腸

本來是工業用的,比你班**吹到呢
AMP :onkyo 5008
BDP  :OPPO-95
前置 : ELAC BS 243
中置 : ELAC CC 241
後置 : ELAC BS 63.2