設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Jeffyy

[電源線] Onkyo 818 電源線問題

黃金玩家

plnl88 發表於 2013-4-20 01:41

都估到你個晶爺實出現   多謝師兄你借條冰鮮過我等我知道天外有天
俾個小小包膠你唔好炸型
1 普通紅腸俾AMP 定位音量一流 低頻力足 但聽歌聲有少少粗 睇戲冇投訢
2 金頭紅腸俾AMP  佢除左有上面所講之外 聽歌粗聲部份冇左 聲音多左一份清脆 多左細節 俾普通紅腸提升約15%
3 金頭冰鮮紅腸 俾AMP 佢除左有上面金頭紅腸所講之外 聲音甜美 低頻量足同實淨 包圍感埋身 其它細節部份約提升20-25%
  由其低頻同高音方面表現出色 唉 你話我點可以抆返出黎
話時話 幾時借條冰鮮鉑金頭我試下

黃金玩家

76-FC 藍寶石勲章

louis001 發表於 2013-4-20 01:51
都估到你個晶爺實出現   多謝師兄你借條冰鮮過我等我知道天外有天
俾個小小包膠你唔好炸型
1 普 ...

好毒呀!師兄
SONY 4K 55X9400E (IP2 Platinum)
PIONEER LX-701 (JPS)
OPPO 203 (nanotec 306)
A500/PS4 Pro/Switch
FS:KEF Q700 CS:KEF Q200C
SR:KEF Q800DS FH:KEF 3001SE
SUB:Velodyne Spl-1000Ultra

黃金玩家

Jeffyy 發表於 2013-4-20 01:58
好毒呀!師兄

我都係受害者黎架
不過你起碼有人做完測試俾個參考你
好過自己盲摸摸 不過都係個句 人地講到會飛都冇用
最緊要係自己耳聽為真

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

louis001 發表於 2013-4-20 02:00
我都係受害者黎架  
不過你起碼有人做完測試俾個參考你
好過自己盲摸摸 不過都係個句 人地講到 ...

ching 金頭係咩意思
【苦盡甘來】

黃金玩家

keke323 發表於 2013-4-20 02:01
ching 金頭係咩意思

MK 頭有渡金成份

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

louis001 發表於 2013-4-20 02:02
MK 頭有渡金成份

哦...咁同渡銠有咩唔同
【苦盡甘來】

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

louis001 發表於 2013-4-20 01:51
都估到你個晶爺實出現   多謝師兄你借條冰鮮過我等我知道天外有天
俾個小小包膠你唔好炸型
1 普 ...

黃金玩家

keke323 發表於 2013-4-20 02:04
哦...咁同渡銠有咩唔同

我未試過 所以答唔到有咩唔同 我個頭係咁既

黃金玩家

plnl88 發表於 2013-4-20 02:04

晶爺幾時借埋另一條唔同頭冰鮮禾試下姐
你借俾禾反 禾又寫返個包膠俾你又點話

3萬

白鑽玩家

- KK-

louis001 發表於 2013-4-20 02:07
我未試過 所以答唔到有咩唔同 我個頭係咁既

ic...
【苦盡甘來】