設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 雷因

[官方團購] 【超低音線】Taralabs RSC Subwoofer Cable RCA (圓滿結束)

關閉 [複製鏈接]

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

已回覆郵件及提供入數紙, Pls check!

Thank you!!  
Enjoy Music, Enjoy Life!!

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

taingaukwai 發表於 2013-4-15 22:32
我唔想理雷因師兄點做嘢,我只係想知個團購是否公開、公正、公平姐。 ...

我就絕對公開,公平,公正,登記回帖的,一知道消息就日夜用手機check住個⋯消息版,所以佢一出帖我就第一個回排第一位,我係發起人都無私下聯絡的,絕對公平,可能邊處出咗問題產生誤會啫。

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

YYSKY 已經發認購電郵及入數紙,請檢收,

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

已經發認購電郵及入數紙,Please check

Thank You !!!

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

taingaukwai 發表於 2013-4-15 19:52
我都係,第一晩開團已經參團兼再去電郵落實,但上面無我名。雷因兄,究竟喱團係唔係內定團來㗎? ...

CHING唔好咁勞氣, 小弟聯絡緊小瑟同雷恩版主講返清楚件事~~!!

千期唔好覺得係內定團, 如果係內定又點會出POST呢~~?? 如果係內定既話, 版主之一既九爺都唔係自己落order啦(都係九爺見到POST通知小弟有團購). 版主之間其實都唔知雷版主會有咩團購會做, 大部份都同大家一樣見POST先知~~!!

至於得20條, 大王喺出團購之後都提過, 代理係得咁多, 不過咁多要求情況下佢會試吓再同代理fight一fight既~~!!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

taingaukwai 發表於 2013-4-15 22:32
我唔想理雷因師兄點做嘢,我只係想知個團購是否公開、公正、公平姐。 ...

師兄小安無燥, 如果係內定團得20條, 我地都唔洗開團啦, 我地只係PM都收夠架勒!!!

至於人名表的先後, 其實係要跟足整個程序為先的, 即係回完帖再SEND EMAIL確認為之完成, 雷總睇完回復會再去CHECK MAIL, 最終以EMAIL先後確認, 其實就係咁簡單, 依家仲未到入數程序, 可能會有團友飛機呢, 如果飛機就會由侯補補上. 我會叫雷因整埋個侯補LIST出來比大家睇的呢~~~~

再三多謝大家的支持!!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2013-4-16 10:49
師兄小安無燥, 如果係內定團得20條, 我地都唔洗開團啦, 我地只係PM都收夠架勒!!!

至於人名表的先後, 其 ...

小瑟師兄: 如你所說, 我無話好說,願買服輸,我已經預咗喱團買唔成多。

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

taingaukwai 發表於 2013-4-16 11:05
小瑟師兄: 如你所說, 我無話好說,願買服輸,我已經預咗喱團買唔成多。  ...

真係非常之唔好意思呢!!!!
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

taingaukwai 發表於 2013-4-16 11:05
小瑟師兄: 如你所說, 我無話好說,願買服輸,我已經預咗喱團買唔成多。  ...

話時話, 你頭像果條野係咩來的呢???? 好想睇全相呢~~~

Post76玩樂網.

黃金玩家

SrZorro

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

因為得20條, 呢次我都冇去搶, 不過我亦都唔擔心, 班版主係非常積極咁搵玩具黎毒害同胞既.