設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Raphael

[AV擴音機] 旺角花園大廈一樓 "盈富" 買 onkyo 876..驚嚇度達 100%

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 黑鑽石勲章

耍放心, 去HiFi Gallery la...服務吾錯. 但價錢就吾可以同MK 比la.

話時話, 你舍得比幾萬銀買, 吾爭果一 二千差價.
ryanenen 發表於 2009-7-7 16:53

實際係要幾多錢 ? 等小弟有個預算 ..THANKS !
200 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

黃金玩家

HiFi Gallery.......一時醒唔起係邊....?
200 字節以內

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

Touch wood ... 如果 HiFi Gallary 都有唔愉快事件都可以有門路幫你跟進!

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

現在樓主出左 Trip,要一個星期後先返!
間舖當然唔理,樓主要做既都做晒,現在就睇消委會、蘋果、東方可以點搞;
安橋都唸左過節充既方法比樓主,初步都贊承且解決左佢既心結!

詳情唔講住,等樓主返黎,再睇事情有無新進展時等佢交待。

到底而家最update發展成點 ? 
樓主可唔可以update 我地 . 
HP2210 發表於 2009-7-7 16:25

銀級玩家

狐滴

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

295# wil-wil

wil-wil 兄 , 

唔該曬 

銀級玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

唔好講甘多 ! 吹雞一齊上去噪到佢爆 ! 噪完先講 !
佢間鋪就執硬 , 但又會去第二度再開 , 所以一定要攞相機
影低嗰幾條 " 粉腸 X 街 " 個樣 , 廢時班 X 街去第二度又黎料 !

1萬

副版管

哈 ~ 上去前記住埋記者!

唔好講甘多 ! 吹雞一齊上去噪到佢爆 ! 噪完先講 !
佢間鋪就執硬 , 但又會去第二度再開 , 所以一定要攞相機
影低嗰幾條 " 粉腸 X 街 " 個樣 , 廢時班 X 街去第二度又黎料 ! ...
KUNGKUNG 發表於 2009-7-7 17:27

進階玩家

唉~~ 世風日下,  精打細算既消費者竟淪為黑店生劏既羔羊, 惡店橫行猖獗,

支持罷買, 標籤惡行,齊齊餓死黑店!

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

小弟仲未上飛機 (不過, 過多一陣, 小弟都要出門去機場嘞)

啱啱今晚 "東方" 致電小弟, 話舖頭方面回應, 認為可 "酌情處理", 換過另一部機俾小弟, 於是小弟致電舖頭方面..........

小弟表明, 今次事件已經令我對佢地無信心, 希望退錢了事 ; 但對方表明, 佢地唔能夠咁做

小弟於是再問, 如何換貨 ; 對方話我拎部機落去佢地舖頭, 佢地換另一個牌子俾我 (對於呢一點, 小弟好有保留)
對方話, 小弟 "推動" onkyo 唔俾貨佢地, 所以佢地唔會有 onkyo 換俾我

小弟之後表示, 我差唔多要出埠, 要下星期先返 ; 對方就話, 機價日日跌梗, 下星期部 onkyo 仲值得返幾多, 可以換返乜野機, 佢唔保證

小弟認為, 而家既然無可能換到機 (因為小弟差唔多要出機場), 唯有下星期返嚟先再算 ; 不過, 小弟覺得佢地唔換 onkyo 俾我的話, 我就好大機會唔接受佢既 offer....... (因為小弟喜歡 onkyo)
大家覺得如何?

對話當中, 對方不斷重覆, 話小弟搞大件事, 搵報紙傳媒, 好無聊, 因為佢地唔會怕呢一招
又話小弟令佢攞唔到 onkyo 既貨, 令佢好煩燥
仲話小弟喺網上開佢地既舖頭名, 令佢好唔高興
仲話係小弟自己整爛部機, 佢根本無責任 ; 佢一萬幾千唔放在眼內, 只係免得煩擾, 先至換機俾小弟

小弟都唔同對方爭拗咁多 ; 反正明知佢唔會承認部 onkyo 係陳列品, 講多無謂

黃金玩家

小弟仲未上飛機 (不過, 過多一陣, 小弟都要出門去機場嘞)

啱啱今晚 "東方" 致電小弟, 話舖頭方面回應, 認為可 "酌情處理", 換過另一部機俾小弟, 於是小弟致電舖頭方面..........

小弟表明, 今次事件已經令我對佢地 ...
Raphael 發表於 2009-7-7 20:51

小弟覺得唔X駛理佢 !
佢D語氣語"帶恐嚇"
200 字節以內