設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: post76funfun

[討論] 好奇一問

高級玩家

剛有個朋友買車,佢個friend系二手車sales,賣佐部好似好新嘅車比佢,後來發現系水浸車整番,sales都好信?
bbaba 發表於 2009-7-2 02:10

哎也, 你個做乜唔拎上架驗驗先架?  我都試過差d 中招, 外表樣樣都好, 但一上架就發現係水浸車...

高級玩家

仲有小弟見識淺簿, 想問問係咪有個 speaker 牌子叫做 " Boston" ?  
我個 frd 佢仲要同一時間買埋一對 刻牌子既 坐地同中置...
唔知有無師兄可講解該牌子既表現同屬性

p.s.  剛上網搵到我諗佢講係呢隻品牌  "Boston Acoustics"...

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

呢個牌子都有名 ... 我都用緊佢四年前出既 2.1 電腦喇叭,我對野都幾形仔、以電腦喇叭黎講,聲算唔錯,音響野或汽車上既喇叭就未試過,但好似都 ok!

鑽石玩家

地心吸力令人意志消沈

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 綠翡翠勲章

我用緊7002都ok喎~佢定位係中階機$5XXX抵啦!HDMI OUTPUT X 2喎

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

睇下你要O的咩, 我之前都係用7002, 都唔錯, 係力水差少少, 如果喇叭大食可能要加後級
Panasonic DP-UB9000EBK, Shield TV Pro 2019, Apple TV 4K, Acurus Muse 16, PSI Audio A21-M x 5, A17-M x 2, Yamaha HS5 x 2, Arendal 1723 2S x 2, Procella P15A x 2, Epson EH-12000B, Grandview Screen

高級玩家

噢~~~ 請各馬蘭仕主人不要誤會, 小弟並不是話部機唔好, 只係覺得賣野比我個 frd 既 sales 好似係為左清貨而推....

chhanthony兄, 唔知你知唔知 Boston 喇叭大唔大食呢.....不過我覺得座地既都係大食

高級玩家

呢個牌子都有名 ... 我都用緊佢四年前出既 2.1 電腦喇叭,我對野都幾形仔、以電腦喇叭黎講,聲算唔錯,音響野或汽車上既喇叭就未試過,但好似都 ok! ...
wil-wil 發表於 2009-7-2 03:12

其實市場上有咁多品牌既喇叭, 都好難知道哂邊隻好, 好多時都係上到舖靠sales 講, 由其係對初玩無任何認識又無事前先做功課, ( 好似上黎呢個 forum 睇睇先 ) 真係佢講乜你都要信咁.....

1萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

係唔係16樓?