設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: lkljason

[外國] 變形金剛-狂派電起....J J 小評 (有無內容都無所謂)

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

其實個女機械人為咩一早僕佢咁醒呢? 開頭連主角自己都唔知自己有事.係可老麥獲救再上左太空先知到件事.
反而佢條女拎住cube就求其搵架搖控車跟下,搵架戰機尼捉人有幾難唶.
孖仔機械人都好搶鏡下.黃峰就好似識武功咁

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

講開, bumblebee唔知第幾次俾狂派坐順風車了..

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

如果我女友係Megan Fox, 一定唔會受個女機械人引到啦~
ahnel 發表於 2009-6-29 00:36

如果我女友係Megan Fox, 一定唔會咁短時間受個女機械人引到,係都耐小小先啦~

行動組特工

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果我女友係Megan Fox,但係Scarlett Johansson黎引我既話呢.......
就.....
Ricky24000 發表於 2009-6-29 00:40

出到Scarlett Johansson............ ........我都係要Megan Fox.....

行動組特工

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

隔咁遠...有送到埋嘴邊.,.真係唔食,.
大佬John 發表於 2009-6-29 00:56

唔食, 因為有大黃蜂送外賣, 陣間就到~

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

食得魚翅多都要食下青菜既

黑鑽玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

本來想睇IMAX版,但買唔到飛!
係APM睇,戲院好鬼細間!
可能之前聽好多人話套戲唔掂,所以冇乜奇望,睇完後又唔覺太差,算係收貨啦,
但就一定冇上集咁正,上集2粒幾鐘冇悶場,今集尾段拖得太長!

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

其實上集我都覺得好普通,不過可以成功咁用做到變身效果同埋d機械人設計得咁複雜,已經收貨.
其實故仔冇得咁複雜架喇,唔係邊有得玩特技.不過故仔唔好攪到低低能能咁囉.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

i order imax about 3 weeks ago and will go see tomorrow morning,i choose "J" row,thats why take so long,i check today,still everyday every sessions almost full house

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

i order imax about 3 weeks ago and will go see tomorrow morning,i choose "J" row,thats why take so long,i check today,still everyday every sessions almost full house
haha161 發表於 2009-7-6 23:13

係囉!真係爆得誇張