設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: donald614

[顯示器] **報價** 百記仲平過pricx.com

3萬

白鑽玩家

- KK-

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

46hx850

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

frankpoon 發表於 2013-2-21 16:14
price.com 自從大型零售商向代理施壓之後, 收歛左. 又未必係price.com受壓, 係小型零售商(細鋪頭)受壓.
其 ...

其實全世界任何行業都係咁,跟本就冇公平可言呢。

1萬

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

嘜野叫公平

黃金玩家

無錯百記買電視真係幾平.....我尼幾日都係百記買左部lg 478600!!!!!!
KEF XQ40
KEF XQ50C
KEF IQ8DS
LEXICON RX-7
ONKYO 5530
OPPO BDP-103
JL AUDIO F110
AUDIOLAB M-DAC
ISOL-8 CLEANLINE 2
NORSTONE Bergen AV 2
LG 47LM8600

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

原來百記TV平的嗎?? 我仲以為百記風習一定貴呢~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2013-3-15 00:02

面價就貴,唔係最新貨好多時都講到好價。
睇你好彩撞唔撞到個Sales想做你生意啫,有啲大哥唔憂做真係連招呼你都懶...
Denon AVR-3311
XBox Series X
KEF XQ30, XQ50c, HTS3001SE, KC62
Mirage OMD5
QED Genesis, Chord Carnival SS, AQ FLX/SLiP
AQ Vodka, QED Reference
AQ King Cobra

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

大公司用VISA/MASTERCARD有得分期又有野送,實價仲要抵過細鋪

仲駛嘜同細鋪買...?!

銀級玩家

hgc021321 發表於 2013-3-27 21:35
大公司用VISA/MASTERCARD有得分期又有野送,實價仲要抵過細鋪

仲駛嘜同細鋪買...?! ...

自己諗下都知啦, 除非同袋梨一齊做特殊型號 promotion, 否則老人會 d 百萬鋪租邊個去交?

三潮玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

個sales係咪報錯價? 早排問呢個價係46HX750.

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

小瑟 發表於 2013-3-15 00:02

瘋宅最貴, 無乜水位.

白記, mk 街頭街尾同一貨可唔同價, 睇你口技

so 0 可算最進取, 同樣考你口技
有小朋友的..不要玩 HiFi