設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
返回列表 發新帖
樓主: que

[電源線] 拖把電源線

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 綠翡翠勲章

plnl88 發表於 2013-1-12 20:57
真架! 咁冰鮮紅腸安全D喎。  
但師兄咁得意嘅,咁差你都頂到咁耐嘅!
低頻 ...

又唔可以話真係好差 其他線材夾返都可以做出彩紅
個性黎
灰武士我覺得用係排SO或者入牆線上面係最好
其他地方就

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

qk8082900 發表於 2013-1-12 21:08
又唔可以話真係好差 其他線材夾返都可以做出彩紅
個性黎
灰武士我覺得用係排SO或者入牆線上面係最好

下,
我地唔係講緊用灰武士插拖板咩?
印象中,好似有位師兄話條灰武士背景夠靜。

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

qk8082900 發表於 2013-1-12 20:31
灰武士我都玩過一斷長時間
主要角色都係拖板線 由幾百既MS排SO
換到幾千蚊土炮排SO 到依家玩隔離牛

師兄,條 isoclean 好富貴喎。
八千一條用黎插拖板。

鉑金玩家

plnl88 發表於 2013-1-12 21:23
下,
印象中,好似有位師兄話條灰武士背景夠靜。{: ...

優點缺點 我都講了
所以就係果種心態 好唔覺得佢好好 差又唔覺得話真係好差

鉑金玩家

plnl88 發表於 2013-1-12 21:23
下,
印象中,好似有位師兄話條灰武士背景夠靜。{: ...

背境靜都係佢既優點
佢屏閉入面做左2重

1萬

黃金玩家

qk8082900 發表於 2013-1-12 21:40
背境靜都係佢既優點
佢屏閉入面做左2重

下,印象中,個位師兄為此比人圍。
原來係真係靜架!

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

再唔係就用isotek做拖板線吧
暫時計畫係用住ww先

另一條再諗下先
SOURCE: ATOLL CD 100 SE-2,Chord QUTEHD
SPK: B&W PM-1
INT AMP: CA 840
blackcat usb,ic,sc

鉑金玩家

plnl88 發表於 2013-1-12 21:47
下,印象中,個位師兄為此比人圍。
原來係真係靜架!

咁果位師兄真係唔好彩
密集式雙層屏閉是其賣點

鉑金玩家

que 發表於 2013-1-12 21:52
再唔係就用isotek做拖板線吧
暫時計畫係用住ww先

留返就不如選A
你係卡達聲FANS
Cardas Clear M 接CDP
卡達聲既音樂味加埋ATOLL

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
Wilmer威馬 + 10 + 10 絕對認同

查看全部評分

鉑金玩家

76-FC 綠翡翠勲章

qk8082900 發表於 2013-1-12 22:34
留返就不如選A
你係卡達聲FANS
Cardas Clear M 接CDP

而家應該都係確定
A.

WW-->WW拖把-->Cardas/VDH-->CDP

不過 Cardas Clear M我都好鍾意
但要4200....
代理話 Cross同Golden都入唔到13A UK頭 只有Clear M或對再對下型號先得
老細話Cross 以下有d濛
如千幾蚊要有味 不如要VDH仲好
一係就買Clear M
大家都勸我買Clear M
但真係有超一倍預算...

[cardas電源線 class順序係係Cross(2k尾)-->Golden(3k中)-->Clear M(4.2k)]
SOURCE: ATOLL CD 100 SE-2,Chord QUTEHD
SPK: B&W PM-1
INT AMP: CA 840
blackcat usb,ic,sc