設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

Post76 x 銀星 x 環球唱片 靚聲黑膠初體驗 (巳確認 22 人)

關閉 [複製鏈接]

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

活動詳情參考:
http://post76.hk/forum.php?mod=viewthread&tid=144125

日期: 2013 年 1 月 11 日 (星期五)

時間: 第一場 ~ 19:00 - 20:15

第二場 ~ 20:30 - 21:45

人數: 兩場合共 30

地點: Audio Extreme (銀星)

香港中環皇后大道中 49-51 號金銘樓三樓 302 室

2013 首個兩聲道活動,亦係 76 首個黑膠體驗會,今次得到銀星及環球唱片軟硬兩方全力支持,分享一下相關入門須知,所以給引到很多新手黑膠玩家報名記住 ... 有份抽中出席既會員,如未能於 2013 年 1 月 10  日 19:00 或以前確認出席,該名額將視作放棄處理。即使已確認出席之會員,如得知自己未能或未肯定出席到這個活動,請盡快通知我們,謝謝。

煩請以下會員請盡快 click 落黎 ---> pm 回覆 wil-wil 你們的會確實當日必會出席。

第一場出席會員
                01. ahjohn
【巳確認】02. blueson
                03. byingfung
                04. diyouli
【巳確認】05. dkychn
【巳確認】06. ivan1918
                07. kayulai
                08. minithis
【巳確認】09. percyyip
【巳確認】10. ripslyme05
【巳確認】11. spencerchan1
                12. taingaukwai
【巳確認】13. tcflex401
【巳確認】14. samuel8892000
                15. tst123
                 --. vicchow

第二場出席會員               
【巳確認】01. 阿正
【巳確認】02. abau
【巳確認】03. ccmchris
                 --. chk119
【巳確認】04. ellen
【巳確認】05. fungl
【巳確認】 --. guly
【巳確認】06. grd727
                 --. Horace
【巳確認】07. ivanyiu
                    08. lauwaipong
【巳確認】09. klinhungcc
【巳確認】10. Lester
【巳確認】11. Lester's 家人
【巳確認】12. kenneth_obee
【巳確認】13. waruinu
【巳確認】14. ykluk

出席版主及義務版友
01. mankoo米高
02. wil-wil

03. Hugo    (活動記者)

--------------------------------------------------------------------------------------------
注意事項:
1) 網友被抽中出席後,必須於活動開始前 24 小時確保名額以被確認,否則視作放棄該出席權利;
    如該名額因此被分配到另一版友,且已得到確認出席,網站絕不作出任何安排或承諾。
2) 當日出席版友必需於活動開始前 15 分鐘到達及簽到以確實。
3) 由於場地座位有限,未經確認身份謝絕 walk-in 參予。

4) 如被安排出席既會員於當日活動缺席,且並沒有合理解釋通知版主,網站有決取消該會員   

再次參加活動既權利。
5) 如因天氣原故需臨時取消是次活動,我們會於網站內發帖公布,並可能以 SMS 短訊通知

受影響既版友。
6) 網站有權按情況須要,自行更改相關內容及取消被抽中出席會員資格,並不作任何通知。

--------------------------------------------------------------------------------------------
有你既支持,就係我地最好既推動力,齊齊參予
FUN ... post76.com

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

無我份

"記住 ... 有份抽中出席既會員,如未能於 2012 年 12 月  14 日 19:00 或以前確認出席,該名額將視作放棄處理"

但係全部視作放棄

哈哈哈
得閒聽下歌;打下波

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

唔好意思。而家先問,好似已經太遲周埋有d Stupid,不過我都係想知一知。

我都有applied呢個event. 不過就在名單上見唔到自己個名。
請問我係唔係未被抽中呢? 如果無錯的話,我係在event公布嗰日就apply的。不過在提交的過程上,system有prompt過我d嘢。可能就係咁出現咗問題喇。

希望能夠係補啦!

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

ellen 發表於 2013-1-8 11:15
唔好意思。而家先問,好似已經太遲周埋有d Stupid,不過我都係想知一知。

我都有applied呢個event. 不過就 ...

呢個帖係被抽中名單,報名應該係以下帖做 ...
http://post76.hk/forum.php?mod=m ... ylist&tid=14412

但至昨晚截止一刻都無見你報名,現在就算要報都要等 waiting list. 三位師兄等緊第一埸,無人 wait 第二埸。

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

wil-wil 發表於 2013-1-8 12:27
呢個帖係被抽中名單,報名應該係以下帖做 ...
http://post76.hk/forum.php?mod=misc&action=acti ...

我係報第2場的。第2場連wait list都無我個名,我諗一定係我在報告的過程出玩問題。

唔該哂。

星級玩家

I confrm tomorrow night"s activities

高級玩家

我CONFIRM左但又冇出我個名已確認既?

1萬

副版管

klinhungcc 發表於 2013-1-11 14:40
我CONFIRM左但又冇出我個名已確認既?

Maybe I don't receive your pm before.  Now confirmed.  Thanks!