設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 小瑟

[討論] Post76 x 安橋SR-607高清視聽會版聚後記

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

呢期 M$ 主力 sell 緊 BLAZBLUE 、 GOW2 : The Dark Corner 、 Transformer ,長期 Sell 緊 Star Ocean 、 Halo Wars!
我星期六可能見到 M$ 的人,我都會問下佢地意見!

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

如果 Xbox + onkyo (或其他 amp) 啦 搞 X-over ,可以試唔同 format o既game

我覺得一定要試o既有:
格鬥系 (SF IV 一定冇得少,最好有埋 Joystick)
賽車
第一身射擊
等等~~~

或可以搞個 tourement 比賽,如 X-over 一定要親身坐係皇帝位玩先過癮,係咪?
TV: Samsung 850 46"
Player: PS3
Amp: Yamaha RX-V863
前置: KEF Cresta 30
中置: Celestion F35C
後置: Mission EH3S
低音: Danmax DM-Sub10B

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

因為受合作條件規定,任何買賣都唔可以係現場發生,但如果有興趣該品牌產品的話,可以向我地查詢!

會唔會順便即場買機有 JETSO 呢
mtvbb 發表於 2009-6-17 16:46

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

咁麻煩定兄先行,我就同 Onkyo 提先,佢地有興趣就再詳談!

呢期 M$ 主力 sell 緊 BLAZBLUE 、 GOW2 : The Dark Corner 、 Transformer ,長期 Sell 緊 Star Ocean 、 Halo Wars!
我星期六可能見到 M$ 的人,我都會問下佢地意見!
阿定 發表於 2009-6-17 16:47

行動組版主

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

不如定兄我地玩 crossover,對兩邊版友都應該有得益!

wil-wil 發表於 2009-6-17 16:31

如果 網站同網站 crossover 我話唔到事,我果邊身份只係超版,不過我會同我果邊網主研究下,始終果面算半個商業網站,運作起上來有不少規矩要跟,但如果Post76 有需要到我幫手的地方,例如比意見,聯絡M$或Game發行商等等,我都會盡力幫手就是了!

1萬

副版管

其它品牌 Amp 其實仲接觸緊,事機成熟時會通知大家,但常快成事就暫時可以同 Onkyo 一齊搞,因為佢地真係講到明全力支持我地!

如果 Xbox + onkyo (或其他 amp) 啦 搞 X-over ,可以試唔同 format o既game

我覺得一定要試o既有:
格鬥系 (SF IV 一定冇得少,最好有埋 Joystick)
賽車
第一身射擊
等等~~~

或可以搞個 tourement 比賽,如 X-ove ...
raycheng77 發表於 2009-6-17 16:47

1萬

副版管

咁就麻煩你先比意見 ... 等我霖清楚點搞做過 proposal 比安橋、你識既 M$ 或 Game發行商!

如果 網站同網站 crossover 我話唔到事,我果邊身份只係超版,不過我會同我果邊網主研究下,始終果面算半個商業網站,運作起上來有不少規矩要跟,但如果Post76 有需要到我幫手的地方,例如比意見,聯絡M$或Game發 ...
阿定 發表於 2009-6-17 16:58

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

呵呵,咁你就錯啦,對於 Marketing 來講,一班對AVAMP無認識的人 比 一班已經對AVAMP有認識的人來講,更加值錢,對於有能力買AMP的人來講,比佢親身感受一次用AMP打機,佢買AVAMP的機會係絕對比已經有玩開同聽開AM ...
阿定 發表於 2009-6-17 16:14

所以入門機係商家必爭之地!

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

因為受合作條件規定,任何買賣都唔可以係現場發生,但如果有興趣該品牌產品的話,可以向我地查詢!

wil-wil 發表於 2009-6-17 16:52

HINTS :---

1萬

副版管

正確 ... 如果開左頭鍾意左,以後升級都好大可能追隨住該品牌!

所以入門機係商家必爭之地!
maner394 發表於 2009-6-17 20:26