設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[港版] The Dark Knight Trilogy

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

雖然之前買咗港版 1, 港版 2 & 大 Ken 德版 3, 開都未開過......但係港版 BATMAN 三部曲訂價合理, 加上有廣東話字幕同埋書仔, 結果賣哂三套補錢買咗佢番黎...

P.S. 呢套碟我原先買咗兩套, 之前因為斷貨而自己又吾想儲太多, 所以諗住讓一套俾想買又未買到既 Ching, 結果買家遲到兼臨時壓價, 大家以後交易時小心, 提防一D "新仔會員", 佢地專係二手區搵食, 誠信好有問題...我果幾十蚊當俾佢買藥
http://post76.hk/forum.php?mod=v ... 260&fromuid=591

港版盒封面好正, 仲可以參加有獎遊戲

開盒後有五隻碟同一本書仔, 所有碟係澳洲製造   不過呢種包裝容易整花碟...

買佢就係為咗呢本書.....

千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
Music:  Playback Designs
Speakers: Mordaunt-Short
AMP: KCT + FPB-300C
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

如果壓價, 咁我領願唔賣. 其實最多都係相差幾十蚊, 點可以再臨時壓價咁架.    

1萬

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

saint@silver 發表於 2012-12-21 00:48
如果壓價, 咁我領願唔賣. 其實最多都係相差幾十蚊, 點可以再臨時壓價咁架.     ...

佢係我已經響交易地點等緊佢時壓價, 我車錢加時薪都吾只果少少錢, 四十蚊睇到一個人既人格, 而家D 後生仔冇得救....

吾知幾時會見到我套碟響二手區高價發售....

評分

參與人數 2威望 +20 收起 理由
turnafish + 10 絕對認同
manKi + 10

查看全部評分

千其吾好迷信..
75-X9500G
AV: BOSE 900 Soundbar + 700 拾仔 + 700 surround
[img]http://ha1.seikyou.ne.jp/home/jun/gifani/halo.gif[/i

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章三星玩樂勲章

$40睇到一個人格,抵!

貪果少少有咩為呢,做人做到咁冇誠信我真係唔會接受
師兄睇開D啦

話分2頭,我手上set德鐵3部曲仲未有時間開黎睇,我想問下各位知唔知第2同第3集係咩中文字幕?

高級玩家

d pk 真係好pk幾條野,咁窮睇dvd啦.
我係虎虎都試過俾人bid左之後死講價,火地呢!!!!

鉑金玩家

alex_2007 發表於 2012-12-21 01:21
$40睇到一個人格,抵!

貪果少少有咩為呢,做人做到咁冇誠信我真係唔會接受

第二集繁中字幕
第三集粵中字幕

6萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 黑鑽石勲章

QQ
咁嘅做法好唔啱, 應該列佢黑名單, 等係人都知佢嘅行為

1萬

鑽石玩家

teddyng637 發表於 2012-12-21 01:37
咁嘅做法好唔啱, 應該列佢黑名單, 等係人都知佢嘅行為

我冇點名, 不過睇我個 post 應該估到...
千其吾好迷信..
75-X9500G

星級玩家

最愛睇戲,打機

76-FC 藍寶石勲章

吊那星,臨時壓價,我寧願吾賣俾佢,我寧願一齊口徒時間都吾益佢,如果我係賣家,睇下我唱吾唱到佢反艇!

鑽石玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

臨時壓價, 就唔好賣比佢