設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: happyhapply

[討論] 激氣!今日買靚聲經典LPCD45II 俾人狸貓换太子.

專業玩家

76-FC 藍寶石勲章

一般display果隻打咗價錢label,又有防盜,所以攞另一隻俾你?而佢又無alert編號呢樣嘢呢?
就算無no果D都唔會比display果隻㗎!
我上次買編號嘅碟講明要display果隻都唔覺佢有不滿
唔好介意啦Ching!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章金耳朵銀耳朵學員76-FC 藍寶石勲章76-FC 綠翡翠勲章三星玩樂勲章

我去CD店買碟,通常都唔會比display果隻,有D店更講明display 果隻唔賣⋯所以其實冧吧CD真係玩死人,不如印在入面睇唔到,當抽獎仲好!來自: iPhone客戶端

高級玩家

Ching,身同感受,呢間至拍我都試過一次!上次買隻羅敏莊,又係同我玩換no,最後感覺非常差,好似同佢乞咁!

鉑金玩家

ez1 發表於 2012-12-21 09:03
尼2間成日都系出陰招, 我都領教過.

5 幫襯呢 2 間,ching 有物推介?

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

白頭佬檔野係咁上下啦 ! 唔係熟客招呼都無呀 ! 成日勁抄舊野吹佢唔脹, 不過有時新碟價錢比威記及信和仲平少少, 估佢唔到 ! 在於消費者立場都搵佢平得一雞得一雞啦 ! 如師兄想要號碼都可以去信和 13 樓索料啦 ! 不過聲明在先老細亦是臭寸的, 但為搵好野及平些要死狗下啦 ! 不過有師兄提及威記都是有無良行為 ? 他們不是較隔離正氣些嗎 ? 最近小弟有發現較多人幫襯威記多過白頭佬 !
龍的傳人

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

請問 number 有無印係封面外面的呢?

3萬

鑽石玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

呢間野個"朵"係 76 都響哂呀啦!
一講就個個都起火,大把事例列出來呀!
祇回應不推介!
"別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿"

進階玩家

威記比佢好好多,又有單,貨品如有問題又好樂意更換,至怕佢黑住面肯換俾你都算好了.

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

robby 發表於 2012-12-21 07:42
係唔係威記隔離個間呀?

係,有人講過佢賣假缐!
ONKYO5530前级 REL S3  KRELL S300i. 後级 xpa5
Atmos JBL X  LEXICON DD8
SONY  HX750   BEN Q W1080ST+
Kef R500 R200c 後置  MK M55T
Madison e3Extreme 1 x3
  Cambridge  Audio751
PS3  Xbox360 Will U  P

進階玩家

沒編號嘅碟你吾俾擺出黎個隻俾另外一隻我沒所謂.因為系一樣的.但有編號嘅碟就吾一樣,每一張都有獨立編號系吾同的.你擺出黎標左價钱有曬編號.我睇岩左個張你沒理由同我調包俾過另外一張差編號俾我.等于你去排隊明明排第一變左排最尾.賣樓你賣第一座俾左第七座你.呢個系吾可以接受的.