設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[Jazz & Classical] 今 日 偶 遇 7 6 導 賞 團

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

由於小弟真係少係CD區浦,今日有幸係旺角某大型熱門二手店偶遇76導賞團,可以認識到幾位ching,不過我認人麻麻地(除左小吉同正哥特別易認),希望各位ching唔好見怪 不如入黎介紹下,等我認識下你地

順道介紹幾隻今日入的CD

除左閃亮人生之外OST,其他全部美版

入左兩隻二手

呢兩隻雄辯系列係好野 ,特別係第一隻Beethoven, 琴聲好靚,而且節奏明快,有幾首係第一次係CD收錄
另外仲夏夜之夢就仲欣賞緊

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 16威望 +160 收起 理由
leo25 + 10 正!
nikenike + 10
jason1969 + 10
aidan + 10 唔錯既分享!
jt24 + 10
giseegoobi + 10
dickeykwan + 10
newdali6 + 10
minimoai + 10
guly + 10
iwcpaul + 10
阿正 + 10
ctwdavid + 10
tinsly + 10
sunboy + 10 正!
TonyTDK + 10

查看全部評分

退燒了

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

NICE TO MEET YOU!!!
我係今日同你講Rihanna新碟一般嗰個後生仔,TINSLY
隻《閃亮人生》OST我都想入!
我今日就入了這些!!!

我今次都係第二次參與樹皮之友活動,原來香港真係細,行一行個信和已撞到兩個無約過嘅76友,JACK兄你,和林伯!!!
幸會!幸會!

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 10威望 +99 收起 理由
leo25 + 10 正!
dickeykwan + 10
newdali6 + 10
guly + 10
sunboy + 10 正!
jack331 + 10
iwcpaul + 10
ctwdavid + 10
阿正 + 9

查看全部評分

白鑽玩家

超人隊長

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76星級影音勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

樹皮會會友不定時於全港各大小CD舖出沒及四出茶聚吃喝玩樂~
遇到一啲都唔出奇...
{:9_407:}

評分

參與人數 4威望 +40 收起 理由
aidan + 10 絕對認同
sunboy + 10 絕對認同
阿正 + 10 絕對認同

查看全部評分

我係超人----超人係我
要食樹皮----梗係跟我

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

鉑金玩家

最愛睇戲聽歌

tinsly 發表於 2012-12-12 01:16
NICE TO MEET YOU!!!
我係今日同你講Rihanna新碟一般嗰個後生仔,TINSLY
隻《閃亮人生》OST我都想入!

你好呀tinsly兄 ,你今日D收鑊都好豐富 ,原來Lily隻HQ出左,仲有Connie我都想入應下節,
Sunny Rollins SACD係好野,入到二手?? 民歌K2我無入,我比較like SACD/XRCD
退燒了

黃金玩家

jack331 發表於 2012-12-12 02:03
你好呀tinsly兄 ,你今日D收鑊都好豐富 ,原來Lily隻HQ出左,仲有Connie我都想入應下 ...

隻Sunny Rollins SACD係舊版,有5.1 可惜唔係小吉講嗰隻SINGLE LAYER SACD.
民歌SACD,我想信整個樹皮會會友都尋覓緊

1萬

白鑽玩家

阿正

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章金耳朵銅耳朵學員76-FC 藍寶石勲章

今天由中午玩到半夜、行街買野睇野食飯、吹水、交流、我仲去埋聽下家訪、學下新野
與其窮一生去討論音樂或硬件, 何不用一刻放下心去感受音樂的善和美呢

2萬

黑鑽玩家

AV新仔

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

樹皮會出巡!!  

1萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

jack兄!信和系樹皮之友出末之地!十三樓時時碰到正哥哥!
小吉大王等人!
sanyo