設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 狐滴hp2210

[討論] 我地要整旺依道 “HIFI音響軟硬件討論區”

銀級玩家

狐滴

76 榮譽版主勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

改改後面句好啲喎!俾人睇到唔係咁好架!
kennylau 發表於 2009-6-9 17:44

咁改i need you

進階玩家

咁改i need you
HP2210 發表於 2009-6-9 17:50

I need you, too.

進階玩家

76 榮譽慈善家勲章76-FC 藍寶石勲章

Happy listing, happy playing, happy talking, happy chating, happy buying, happy gathing, happy replacing, happy happy happy.
CD Transport CEC TL-1x PC Vagra
DIY DSD Decoder USB cable ATLAS
HP54L mini server BandRex Cat6 UTP
DAC Tri-Vista 21 PC Gutwire Powerclef C
Pre-amp ARC

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

哈 ... 你睇呢度有我呢位咁無料到既版主就知到我地搵到平行點!

俾面派對? 講真的,若一個論壇裡面,位位擺出紳士、專家、有識之仕的姿態而去看人不起,這樣的論壇縱使人才鼎盛,但祇會做成無人敢發言,看的人多,討論的人少,最終會失敗收場!這裡倒沒有這現象,加入 ...
kennylau 發表於 2009-6-9 17:32

進階玩家

Happy listing, happy playing, happy talking, happy chating, happy buying, happy gathing, happy replacing, happy happy happy.
bbaba 發表於 2009-6-9 18:03

Happy together.........

1萬

黃金玩家

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章

我一早已愛上這裏!

黃金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

作為AV新手又係女性, 我覺得呢到真係好正.....位位師兄/弟都樂於助人.  又肯比意見新人.  真係新手必到的好地方.

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

哩道好好玩啊...

進階玩家

哩道好好玩啊...
粟米湯 發表於 2009-6-9 22:10

好玩都唔駛摸隔肋底架,失禮人呀!

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

好玩都唔駛摸隔肋底架,失禮人呀!
kennylau 發表於 2009-6-9 22:14

咁跳舞yeah唔yeah啊