設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: 大佬John

[PS3] Dark Souls Prepare To Die

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

笑死, 打到佢得返五滴血左右 唔記得轉雙手, 俾佢踩死
之後試多兩次過到, 最後果一斬o岩o岩打壞左支結晶鉞+5, 冇用召喚所以有多10人性
今晚早訓, 聽日睇哈比人早場

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

呢隻game真好好玩,一邊玩一邊驚,又難打,但我冇放棄,係爆左機,所以今日開左新save來重新玩過,只係我自己一個人去玩,冇召大佬john兄的,仲未去城堡,我話明慢慢玩,其實大佬兄都希望我學下自己一個人去挑戰下,唔想我下下都話唔得,我就聽大佬兄話去做,今次改用流浪者(似忍者)一開始我就只升記憶力先,因為之前第一次玩,所以咩都唔識,衣嫁開始知道想要d咩野,就去升咩先,全部都係大佬兄教我的,我第一次玩時,完全唔識反彈和吉人的,今日一直學習吉人,但多數係吉背後的,仲未熟識反彈,一時得,一時唔成功,哈哈! 好過咩都唔識啦!
原來吉得多有人性執播,不過冇得收藏的,因為全部都係再左上角呀,我一直未變人,因為暫時唔想去召住……
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

大佬John 發表於 2012-12-12 23:56
笑死, 打到佢得返五滴血左右 唔記得轉雙手, 俾佢踩死
之後試多兩次過到, 最後果一斬o岩o岩打壞左支結晶鉞+5 ...

點解你會有十粒人性
我好似冇咁多,不過都爆左機冇所謂啦!
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

仲有呢次我一到鳥巢後,即去骨頭執到你之前講的 釘鎚 武器了……
我都係時候收機了,明天再繼續……

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

咁早就四格記憶?
如果你要四格記憶, 就唔好用流浪喇, 徒好多級level. 揀法術一開頭已經有三格
我個忍者save都係流浪, 只有兩格記憶, 一個用來左手加魔落武器, 另一個用來"內在潛力"
同埋除非勁升智力, 四格空格好少用盡, 射晒都扣唔到大佬幾多, 如果要扣得多, 就要升智力, 升得智力黎, 技量, 持久同HP果D是但一樣會偏少。
即係你只可以拉遠避, 碌; 埋身用劍冇力, 被打中又一hit死
靈魂箭果D開頭用來打喪屍就得, 之後你想像下用靈魂箭黎射蜘蛛射晒30飛扣得少少, 埋身用刀又扣少少, 跟住自己HP又少, 被爆氣一下即死, 同你之前個save谷晒D level來用黑劍, 埋身打蜘蛛被秒殺一樣
我個刺劍save都有4格記憶, 谷智力, 代價就係只可以用反彈/背插來打人形敵人, 對住冇背脊冇得反彈果D敵人就八劍十劍先死一隻, 去到公爵書庫 所有敵人都 防魔法, 又難插背, 打到嘔血先去到第三個營火...

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

大佬John 發表於 2012-12-13 13:52
咁早就四格記憶?
如果你要四格記憶, 就唔好用流浪喇, 徒好多級level. 揀法術一開頭已經有三格
我個忍者save ...

本身想揀魔法師,但見用忍者動作反應就快,我升四格記憶分各兩格用,裝兩個魔法,裝兩個火手,其他慢慢睇下點升法,呢次唔用重量劍,只想用長劍,不是重那種,我仲未取得白色筆(寫名)的。

三潮玩家

尋日睇哈比人, 入面個山洞同病村一模一樣乜濟

鉑金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

請問師兄呢個版本有無Master Key? 我以前買果個無. 同埋用唔用得番初出果隻的save? 謝謝師兄

三潮玩家

三潮玩家

googleli 發表於 2012-12-14 16:20
請問師兄呢個版本有無Master Key? 我以前買果個無. 同埋用唔用得番初出果隻的save? 謝謝師兄 ...

可以用返以前save, 舊版都有master key, 係開新save果時揀,...
舊版更新左patch之後可以o係Domhall of Zena果度買Master key