設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: DVD迷

[PS3] Dead or Alive 5 特別版(實物品)

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  marcolau

玩落打交game 都幾有挑戰性, 用手制打故事開最難都OK, 但係D challange mode、上網對戰 ...
大佬John 發表於 2012-9-25 23:09

對戰係格鬥GAME精髓,只打故仔冇咩意義,CPU又白痴,好快玩完。
P4U算係難打的,問題在於你對CPU根本學唔到好野,比人打殘係正常。

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

那星, 獎盃要用所有角式爆呢個mode(score attack)
條友跳左出畫面外, 又拜四角....
放棄了, 這不是Catherine....forum話上網打都見唔到人咁勁(因為一開打已經boost左,快好多)
[YoutubeHD]p5XRH7meXdc[/YoutubeHD]

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我主要打online,doa玩著衫係歷來賣點之一,有D衫會有特殊動作,
如上集得得B件衫可以著燈同關燈, ...
marcolau 發表於 2012-9-25 22:54

我個意思係話我玩格鬥好屎,所以冇法同人比較,所以一直以來都係同電腦玩就算了.........
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我捽到手指變硬, 手瓜痛到半夜扎醒...好彩只係一晚
依家指公好似滴左AA膠咁硬. ...
大佬John 發表於 2012-9-25 22:17

滴左aa膠落手指好唔舒服播,係我就用刀切左面頭個硬皮了.....
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

我個意思係話我玩格鬥好屎,所以冇法同人比較,所以一直以來都係同電腦玩就算了......... ...
DVD迷 發表於 2012-9-26 00:29

你捉大佬同你打囉,大家鬥屎...
其實你可以開PO叫人一齊打囉,大家同聲同氣,開心好多囉...^^

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章

我果隻都冇人玩

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

Fans
I have psp volley ball ^^

銀級玩家

那星, 獎盃要用所有角式爆呢個mode(score attack)
條友跳左出畫面外, 又拜四角....
放棄了, 這不是Catherin ...
大佬John 發表於 2012-9-25 23:37

你睇P3 forum?
P4U由於本身係RPG,所以格鬥版吸納左好多新手去打,結果比人噤住打...
唔係話串你,因為連線問題,格鬥GAME高手都唔會在PS3,如今冇人幫到你,
P4U X360版好多高手,至少有亞樂同koko可以請教。

你講YO果條忍者,其實佢除左速度快之外,其實好廢....上網用哩條友嘅人主要都係蝦你唔識打....
P4U同街霸唔同,街霸系統冇平衡度可言,所以可以HEA住打。
P4U打系統,平衡度要求比較高,所以你要熟系統就會知條忍者落點同時間可以避佢。
佢閃來閃去目的係打你下中段及背,所以向後跳係唔錯嘅化解法。
佢在空中閃來閃去試吓用"下+B"亦可對空打佢落地。
大致係咁,當然亦要睇你用咩角色....

銀級玩家

我果隻都冇人玩
大佬John 發表於 2012-9-26 01:05

XBOX LIVE 亞樂同koko在DOA5之都係現緊P4U.....
買DOA囉,應該一段時間會人玩(我指P3,因為好嘅格鬥GAME在X360唔怕冇對手,包括P4U)。

三潮玩家

買得其他打交game即係開多笵, 又會屎忽痕買制...
都係打完呢隻單機 過到自己就算, 故事mode成版都係字黎, 睇幾個鐘...抵返晒
打完差唔多Vita出剌客, PS3果隻反正都係自閉, 等年度版先買(上集做得hea到我滑晒牙)
之後玩埋P4 Golden 部Vita多數封印...