設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: eyebyeye

[藍光播放機] Philips BDP-9600

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

其實以前用過9500,內部好古怪有條好短晚hdmi線連住2塊電路板。

佢d設計真係特別過人。

白鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

有無圖示?

高級玩家

華山派劣徒令狐冲

師兄,上天對我不薄,賜我輕度耳聾,聽唔到狗吠。no problem 架!
billymud 發表於 2012-9-7 10:50

我都相信你好幸福,自己吠人同俾人吠都聽唔度! No matter,點都好過腦閉塞嘅...哈哈!

高級玩家

華山派劣徒令狐冲

咦師兄開出嚟條都幾"優厚",又要有3個月保養,又要冇花!
最重要係出超高價收$1300,呢啲deal 邊到搵呀!
...
tiggerjason 發表於 2012-9-7 19:09

$1,300.-尼個價唔係我set出嚟,係你地話新機都祗係值咁多,唔玩老屈改玩反口覆舌嗱!?两個月前買尚有6個月保修嘅"Demo"機,我祗要求尚有三個月保修,點解唔合理? 另外,你掟到部機花曬,我點交俾朋友?又係不合理要求? 尼d係乜嘢邏緝?

我相信各位確有聽聞或身歷壞機痛苦體會,祗可惜我地尼班朋友都甘好彩無事,感受唔到,但如果$1,300.-咁平咪執多件做spare囉,唔合理咩?講來講去,對部機咁無信心又受氣,如果我係你,就速速放手,眼唔見為干淨啦...

我見件產品兩、三仟用作CD Transport都超值,介紹俾其化網友姐,就俾人老屈係產品代言人;想証明下唔係代言人,可以用合理價有貨就收,你班友又屈人係二手佬,一言堂乜都你講曬啦! 估唔度post76都有團伙玩網絡欺凌...可悲!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 64# eyebyeye

真係屎都滾!係維修部攞番部機唔夠兩星期又壞!
今次連開機畫面都唔見埋!"七"黑一片!仲顯示HDCP ERR!
早知就唔屎忽痕由9500 Upgrade 至9600啦!
星期一又要一早攞去葵涌度整!L L M!!

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由
msms0117 + 10 + 10 用家心得

查看全部評分

鑽石玩家

回復  eyebyeye

真係屎都滾!係維修部攞番部機唔夠兩星期又壞!
今次連開機畫面都唔見埋!"七"黑一片 ...
tiggerjason 發表於 2012-9-15 14:42

師兄冇即場驗屍?

我都剛去完維修部,條76問我攞部機黎做咩?on久,梗係整機,唔通貪夠遠上去睇景呀

鉑金玩家

回復 66# David_Vincent

就係冇!小喇叭!星期一上到去,我會小爆佢!

1萬

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

回復  David_Vincent

就係冇!小喇叭!星期一上到去,我會小爆佢!
tiggerjason 發表於 2012-9-15 17:28

師兄你又整壞部機?
Naim CD5xs
Naim 202/200  Hi cap
Onkyo Av 5010  Oppo 103
ProAc D20R    Sonus Faber Venere中置
Chartwell BBC LS3/5
Mirage OMD 5後置     REL T 7
Graham 3/5閒置

鉑金玩家

回復 68# gikifk
你估我想架。部機買唔夠兩個月。
如果換其他機,隻老虎食咗我都似!
真係x黑,買著部壞機!

1萬

黑鑽玩家

76-FC 藍寶石勲章

我部9500用左一年都有D壞,但再用多幾個月又無事好番,真神奇!
Naim CD5xs
Naim 202/200  Hi cap
Onkyo Av 5010  Oppo 103
ProAc D20R    Sonus Faber Venere中置
Chartwell BBC LS3/5
Mirage OMD 5後置     REL T 7
Graham 3/5閒置