設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: chanleechan

[顯示器] 有乜藉口由 500A 換 65VT50H

銀級玩家

你老细好識貨,好開通。

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

有乜藉口由 500A 換 65VT50H

Tv big screen is the key point. No matter how good the picture quality cannot beat. Small tv  be replaced for sure.

- 發送自我的 iPad 大板凳應用

鉑金玩家

76-FC 藍寶石勲章

乜野係 JPS?
Frisby75 發表於 2012-8-30 00:35

在搜索打JPS.大把紅腸飛出來.
我都有一條!
Cambridge audio 651R+大紫銀蛇
JBL Control
JBL Subx HFT
Polk Audio
JPS in Wall+IP2+ 地線濾波器
Pure AVx2 + IP2x2
威馬地盒+BGT
OPPO 103+紫銀銅網蛇
隆宇206-2
超大BGT/大BGT盒
DIY主動/被動式濾器

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

代水晶兄答,換條 JPS 泊埋粒白金屎。包你聲畫俱絕!

- 發送自我的 iPhone
fatkie 發表於 2012-8-29 22:33

若注重聲多D,就 WW Electra + 白金屎

1萬

黃金玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

65 tv 同 projector 其實都有考慮過,不過覺得 65" 符合到自己要求,所以都係諗 65"好d,唔好咁多心

講開 ...
chanleechan 發表於 2012-8-29 23:18

兩條 302 八條 4003 放淨 1 條 4003。
個條 4003 而家比一部 PF30 摩版 插緊。
其實我都好頭痛 無左 500a 個 D 聲。

進階玩家

我客廳用緊600M,不過都諗緊換P65VT50!我覺得如果3D係你杯茶,就應該有大買大囉。
VT50有四組HDMI,接駁方便好多。其他功能好似錄影,THX cinema/bright room模式,及網絡功能等,都會幾有用。
JVC X3, Grandview 100"
Pioneer 600M, Pana P50V10, MTV7000D
Yamaha Z11, Lexicon LX-7
Pioneer 09FD, OPPO 93
B&W804, HTM4S, M&K125, Mirage OS3

專業玩家

我客廳用緊600M,不過都諗緊換P65VT50!我覺得如果3D係你杯茶,就應該有大買大囉。
VT50有四組HDMI,接駁方 ...
dunno 發表於 2012-8-31 16:50

講真 65VT50 錄影功能, media player, 甚至 digitial tuner 功能小弟認為可有可無

如果閣下用開 magic TV (甚至你唔用開 magic TV),  the chance is 你會用番 MTV

不過佢個 Youtube 畫面質數好正, 睇 Youtube 就好似睇高清一樣

3萬

白鑽玩家

根本靚仔

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

男人來,話換就換,唔駛理由,
果個唔係我,我做唔到.

專業玩家

回復 28# 關大爺

不過 Youtube 對老細來講確係一個重要功能, 因為可以追星及追娛樂新聞

VT50 可以對應个藍牙 keyboard, 咁 Youtube 會容易 d

藍牙 keyboard <delete> 等於 VT50 return/up menu

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章

VT50有四組HDMI,接駁方 ...
dunno 發表於 2012-8-31 16:50

我就係對 3D 無乜興趣先大鑊 !!!!!!! 否則根本唔洗諗

我睇得耐 3D 會頭暈 ---------> 跟住就頭痛 !!!! 吹脹, 正一賤骨頭