設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: nikenike

[Fans 曬蝶吹雞] 你今日買左咩CD...s呀!!!!!不仿曬曬吖!!!!!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

今日入手.

FIONA SIT轉新公司第一隻碟,點知得兩首歌………

悲歌先生EELS新碟

本帖可能會有更多會員優先看的內容

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

評分

參與人數 4威望 +34 金錢 +24 收起 理由
alibabar + 10 eels, Great!
Gentleho + 9 + 9 精彩Report
Will + 10 + 10
lamwaikit007 + 5 + 5 正!

查看全部評分

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

呢隻今日入,值得推介

x

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
tinsly + 10

查看全部評分

黑鑽玩家

76 精選榮譽會員勲章

Remastered "Greatest Hits" CDs....

評分

參與人數 2威望 +15 金錢 +15 收起 理由
tinsly + 10 + 10

查看全部評分

我收藏的經典粵語流行曲CD (now over 1,500,000 views - as of April 9, 2014)

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

今日「AT 17」

x

評分

參與人數 2威望 +15 金錢 +15 收起 理由

查看全部評分

黑鑽玩家

76 榮譽忠義勲章

昨天又入貨了

新貨:
蕭敬騰 以愛之名(愛的典藏版)(仲未拆)  其實係貪有張LIVE CD

曹震豪 Musicologist 即買即簽

葉俊亨 Hank(右) 舊貨 就有 SUK E 世途上

吳彤 一個夢想(右) 張衛健 180度+

x

評分

參與人數 3威望 +25 金錢 +15 收起 理由
lamwaikit007 + 5 + 5 絕對認同
tinsly + 10

查看全部評分

本人是非經典歌手愛好者

黑鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章

仍然天龍系列

x

評分

參與人數 4威望 +75 金錢 +65 收起 理由
sunboy + 50 + 50
alibabar + 10 + 10
tinsly + 10

查看全部評分

50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

fiona轉左公司兩首歌我都覺得勁唔掂, fans都係咁話,
呢隻野我都買唔落手, 感覺上d歌難聽過哂以前華納時期既歌, 為左上tvb轉公司, 連d歌都差埋...

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

因為太忙, 而家都係weekend先一次
過post呢個禮拜買既碟^^
今個星期終於有返d廣東歌聽^^

二汶CD+DVD, 葉蒨文演唱會3DVD+2CD, 曹震豪EP

曹震豪今次既EP歌曲風格幾特別, 期待佢廣東大碟

至於其餘三隻都係SONY MUSIC既外語碟
不過全部都唔係响CD舖度買, 因為呢三隻行貨都係香港印碟, 仲要三隻都賣百幾蚊
我呢三隻都係响WOWHD HK呢個網訂返黎, 三隻都係英版碟, 價錢仲抵過買港版
PINK最新專輯CD+DVD $101 (行貨港版售價$125)
IL DIVO 新曲+精選雙CD $88 (行貨港版售價$125)
Christina aguilera最新專輯dx version $60 (行貨港版售價$115)
呢個網好處係d新碟都跌價跌得幾快, 唔使急住買港版, 而且香港收件唔計運費

IL DIVO雙CD明顯見到係UK英版碟, 仲用靚靚SACD盒, 港版收貴D仲要用普通CD盒

最後一隻係遊戲純音樂精選碟
喜歡打機既一定唔可以錯過, 佢地將遊戲中為人熟悉既音樂重新改編,
再以管弦樂形式重新演奏
呢隻已經係VOL 2, 上一隻係上年推出, 同樣都係幾正既
USA印碟

謝謝觀看 ^

x

評分

參與人數 3威望 +25 金錢 +25 收起 理由
nikenike + 10 + 10
tinsly + 10 + 10

查看全部評分

黃金玩家

Will 發表於 2013-2-2 18:33
fiona轉左公司兩首歌我都覺得勁唔掂, fans都係咁話,
呢隻野我都買唔落手, 感覺上d歌難聽過哂以前華納時期既 ...

依家無咗方大同嘛
不過我最估唔到係得兩首歌就出碟

黃金玩家

Will 發表於 2013-2-2 19:00
因為太忙, 而家都係weekend先一次
過post呢個禮拜買既碟^^
今個星期終於有返d廣東歌聽^^

Will兄,唔該晒!!!
依家放工唔經女人街,無行ww接客,原來隻打機古典樂出了第二集.
睇完這post即走去ww入貨.

x

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 收起 理由

查看全部評分