設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: Mandom

[其他] 收到了~!!! 76-FriendClub 會員卡!!!!

科林玩家

76-FC 藍寶石勲章

我都收到了,可以點用呢?

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我都收到了,係AV Show前收到顯得post76工作人員策劃週到,要記一功,辛苦哂! ...
YYSKY 發表於 2012-8-9 01:48

YY兄你講得真係冇錯, 呢次真係我都想借個位多謝下以下既手足幫手先!!!!

MIRAN版主, 佢動員埋佢既屋企人幫手攪呢單野, 通完頂仲要4點沖去寄, 最後一日寄唔哂要分二日, 呢單野真係比個LIKE佢先得!!!!

特別行動組 - 祺哥, 件事由佢策劃同指揮, SCHEDULE 同點做, 另小瑟可以專心做其他野.

當然仲有WIL總, KEN總, 仲有76-FC後面既一炸兄弟幫手啦~~~~

直頭要特別嗚謝今年呢張新卡既天才設計師, 我地六爺六師兄, YKLUK, 你係得既~~~~
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

joeshek01 發表於 2012-8-9 13:29

平時唔講住, 影音展有炸野比你可以玩下試下用呢~~

http://www.post76.com/discuss/forumdisplay.php?fid=106

另外可以到76-FC會員區了解下我們玩有JOIN左FC既商戶, 今年我地希望可以比多D時間去爭取更多既商戶加入, 影音展之後應該會有多二間影音店加入.
http://www.post76.com/discuss/forumdisplay.php?fid=99
一名永遠的入門玩家, 對電影, 音樂, 影音等玩意永遠雀躍, 其後為了可以將這個毒海無涯信念推展開去, 故建立了這個毒人唔洗本的影音娛樂資訊平台

Post76玩樂網.

3萬

白鑽玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

YY兄你講得真係冇錯, 呢次真係我都想借個位多謝下以下既手足幫手先!!!!

MIRAN版主, 佢動員埋佢既屋企人幫 ...
小瑟 發表於 2012-8-9 13:31

咁我呢~~???

7萬

白鑽玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 25# wil-wil

版主,多謝晒 剛剛申請左
LG65UC97004K,OPPO 205, Lexicon ZX7 x 2,Marantz 8802a,KEF Reference 207/2 (LR) 202/2c (C), R900 (SL/SR) R500 (SBL/SBR) CI2200RR-THX(TFL/TFR), R50(SDL/SDR), Velodyne DD 15 PLUS x 2, SONY WM1Z/JH Layla

2萬

黑鑽玩家

AV新仔

76 榮譽有禮勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

1萬

副版管

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖神勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

joeshek01 兄,除左現有商戶,其實我地將會陸續落實推出更多非影音類,但大家又一定有興趣既產品優惠商戶。人手雖然有限,但相信 FC 卡可以令大家有更多 Fun 去好好享用!

平時唔講住, 影音展有炸野比你可以玩下試下用呢~~

另外可以到76-FC會員區了解下我們玩 ...
小瑟 發表於 2012-8-9 13:32

joeshek01 發表於 2012-8-9 13:29

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

我都係今日收到呀

5萬

總版管

咁我呢~~???
ykluk 發表於 2012-8-9 13:35

你做DESIGN既, 依家大家出POST直頭係萬人景仰你啦~~~~~
MIRAN呢單野實在太堅, 我主力真係想多謝佢幫手, 通完頂仲要踩到下午4點絃去寄, 我聽到真係O哂咀~~~

Post76玩樂網.

5萬

總版管

咁我呢~~???
ykluk 發表於 2012-8-9 13:35

我EDIT左個POST勒, 呢次一定滿意啦~~~~

Post76玩樂網.