設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

Wii都有Gundom!

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x

Wii高達首作圖片及特典公開

《機動戰士高達MS戰線0079》是次世代主電腦Wii平台的一款第一人稱視點高達作品。
NBGI公司剛發表Wii本作的預約特典內容。

在名為《機動戰士高達MS戰線0079 紀念Disc》的特典DVD中收錄了通過動畫影像與游戲影像Crossover的《一年戰爭~MS戰線記~

n動畫、阿寶配音古谷徹的特別訪談、《機動戰士高達00》的特急影像,以及《機動戰士高達MS戰線0079》的宣傳影像等。

順道介紹一下本作的一些特色吧,在遊戲中將敵MS擊倒后會有敵機所持武器掉,玩家控制的MS可以將這些武器拾起並進行更換。MS有武器攻擊和格斗攻擊兩種攻擊方式,武器攻擊時還可以進行精準射擊,而格斗攻擊則是通過晃動Wii遙控器手柄進行,當敵我雙方同時使用格斗攻擊時將會出現“拚招”狀態。

此外每場戰斗出擊之前,玩家可以對機體和僚機的顏色進行變更。因此要製成金色的渣古或是粉紅色的高達已變成一件輕而易舉的事情。

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

睇唔到所有圖啊!:'(

三潮玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

睇到, 不過全部一樣LAW.. :o

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

原帖由 Terence 於 2007-7-11 12:51 發表
睇唔到所有圖啊!:'(

唔緊要,比條link你地睇
:lol
http://game.sina.com.hk/cgi-bin/nw.cgi?action=view&d=2007-07-10&id=8780

銀級玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

等左好耐,只係唔知幾時出,
不過有00嘅特急影像,
應該發售日不遠了。

進階玩家

今個月出...等緊之前打SD 都打到手軟....!! 仲有等緊佢出隻鬼武者...:lol

1萬

白鑽玩家

北斗之拳-健次郎

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

睇來好似好好玩咁播?Smilies018 Smilies018
不過無機,我又唔打算買呢部機了,等ps3跌價時買ps3了.Smilies010 :lol
Gina Carano Profile / DOB--4/16/1982 / HEIGHT--5'8 / WEIGHT--140

進階玩家

原帖由 DVD迷 於 2007-7-11 21:12 發表
睇來好似好好玩咁播?Smilies018 Smilies018
不過無機,我又唔打算買呢部機了,等ps3跌價時買ps3了.Smilies010 :lol

家陣wii 個價都幾合理!! 見過只係要16xx ...好抵玩下!!買啦買啦...買小幾盒MG Gundam 都買到部機啦!!:lol
PS3 我就覺得只係一部BluRay Player 多D 玩過冇乜新意(如果係當佢一部Game Player 的話) D Game 唔覺有乜吸引(如果未買360的話可能都唔會賣部PS3 Smilies007 ... 真係仲未出到一隻值得買的Game ....)不過以現時三字頭的價就真係抵買來睇碟睇Media ....