設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: AHFUTIGER

[其他] Mirage omd5到手~~~

4萬

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖聖勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

$1,390 x2...睇錯左
manKi 發表於 2012-7-5 19:13

抵過買項二手OS3

銀級玩家

是Usd199一隻,我買咗4隻,運費total4隻=hkd1390.40. Around$1,900.00一隻la.

星級玩家

since 2011

76-FC 藍寶石勲章

抵過買項二手OS3
circleli 發表於 2012-7-5 21:19

原來係一對$3,800 貴過行貨OS3sat
Astell&Kern AK240SS, Streacom FC5
Yamaha CX-A5100
Accuphase A-36, Bowers&Wilkins 805LTD HTM4D
E.A.D Powermaster 500, Eclipse TD508MK3
JL Audio Fathom®f110
Sharp LC-46GX3DH

Westone UMD2

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

Mirage omd5到手~~~

是Usd199一隻,我買咗4隻,運費total4隻=hkd1390.40. Around$1,900.00一隻la.
Ching 用邊間運?

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

4萬

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖聖勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

原來係一對$3,800  貴過行貨OS3sat
manKi 發表於 2012-7-6 07:19

如果我未買OS3 嘅話……我會審慎考慮買佢!

銀級玩家

回復 24# manKi

但ching,  差唔多價, 高一個grade wu......我之前都考慮過om3,  但個價同omd5差不多.

銀級玩家

回復 25# newmarks

bidbuy4u.  可能貴少少, 但唔使煩.

星級玩家

since 2011

76-FC 藍寶石勲章

如果我未買OS3 嘅話……我會審慎考慮買佢!
circleli 發表於 2012-7-6 08:38

將軍想住買Mirage 用作surround 唔錯

回復  manKi

但ching,  差唔多價, 高一個grade wu......我之前都考慮過om3,  但個價同omd5差不多. ...
AHFUTIGER 發表於 2012-7-6 08:53

AHFUTIGER兄新玩具 小弟都有過OS3sat, Mirage
行水比較,價錢不談,兩者高音單元相同,低音單元差一吋,數字上下潛70Hz
OMD-5 無白色,OS3sat 無玫瑰木色,下方品牌字體不同...
Astell&Kern AK240SS, Streacom FC5
Accuphase A-36, Bowers&Wilkins 805LTD HTM4D
E.A.D Powermaster 500, Eclipse TD508MK3

銀級玩家

回復 29# manKi

係???  我見有D CHING 話OMD5 好D 所以先買, 之前去睇未講價OS3都要4,200.00 我諗講價3,600.00 1 PAIR呱.  多謝CHING 指教~~~想請教CHING SUB 仔威力登SPL-1000 Ultra,  OK NG OK ?   大約乜價位??  去德發開萬幾.

星級玩家

since 2011

76-FC 藍寶石勲章

回復  manKi

係???  我見有D CHING 話OMD5 好D 所以先買, 之前去睇未講價OS3都要4,200.00 我諗講價 ...
AHFUTIGER 發表於 2012-7-6 11:54

Velodyne SPL-1000 Ultra
價錢就唔清楚, Velodyne 威達代理,有空問吓相熟店價錢