設為首頁fbYouTubeWhatsapp頻道IG

Post76.hk

搜索
樓主: SonSon

[真無線耳機TWS] 外型先決:Plantronics BackBeat Go立體聲藍牙耳機開箱

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76-FC 黑鑽石勲章

帶咗一定唔會防礙nel兄你外影。
SonSon 發表於 2012-5-21 19:04

外型及設計都唔錯

星級玩家

I bought one today for my wife, packaging is very bad. Took us over 10 mins to open the package to check in the shop. Sound quality is ok (I am using Shure 535 for myself)

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

大大話話我用過3-4隻BT耳機, 有大有細, 我覺得今次呢隻幾好, 唯獨是耳膠做得唔多好, 又或者可能我成日都用耳機關係, 硬係入耳後好易鬆出黎, 不過論外觀同實用性都比以前嗰D好, 起碼無左我最憎既BT耳機加接收器, 因為嗰舊接收器我成日都覺得好似掛住部MP3黎聽歌咁, 但呢個就唔同LA, 好簡單, 一條線兩個窿, 搞掂....

我買嗰時都無開黎CHECK過, 可能無咩人買, 同埋我鍾意試呢類新產品, 我問個SALES反而唔識答我, 加上佢有保養既關係, 同埋唔即場開黎CHECK有個好處, 俾返自己小小親手開盒既喜悅, 話晒俾錢買返黎用之餘, 某程度上都對開盒呢個動作有種不大不少既期待.

總括黎講, 暫時我覺得如果想要型同方便既話, 呢款BT耳機絕對啱晒.

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章

今日剛剛想揾D資料就見到開箱文

4萬

鉑金玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年榮譽帖聖勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

價錢可以接受;見son son 你咁講質素表現唔差

銀級玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

我之前都覺得呢個耳塞太大,用最細好難塞得好,不妨試試用最大那粒,反而塞得實!我試過換綿,聽感反而差左!
Amplifier: Yamaha RX-Z7; Speaker: Dali Ikon6, Ikon Vokal 2, Ikon Onwall; Projector: Sanyo Z3000; Subwoofer: Velodyne Ultra1200; Blu-ray player: PS3 Slim

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

回復 12# Akira28hk

我又冇呢個問題{:9_434:}

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

大大話話我用過3-4隻BT耳機, 有大有細, 我覺得今次呢隻幾好, 唯獨是耳膠做得唔多好, 又或者可能我成日都用 ...
Hon 發表於 21/5/2012 22:41

估唔到hon兄係同道中人{:9_430:} ,我都係鍾意佢冇多嚿嘢係身,同普通耳機冇分別,加上剩睇相已覺得型仔,所以先公課都唔做話買就買,好彩冇買錯。雖然有留意網上其他牌子有類此耳機,但全部冇引入香港,莫非市場真係咁細{:9_437:}

行動組特工

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

帶咗一定唔會防礙nel兄你外影。
SonSon 發表於 2012-5-21 19:04

Son兄有道理喎~

1萬

鑽石玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76-FC 藍寶石勲章

估唔到hon兄係同道中人 ,我都係鍾意佢冇多嚿嘢係身,同普通耳機冇分別,加上剩睇相已覺得型仔, ...
SonSon 發表於 2012-5-22 08:00

我好like玩呢類野架, 最正係人地唔玩我玩左先, 到人地玩我己經玩緊第2樣野...haha

款我覺得近幾年真係相差無幾, 尤其是單耳機出得太多, 今次呢款真係另眼相看.