設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索

[PC] diablo 3 點先可以揀到惡夢難度?

高級玩家

如果想睇到更多76師兄嘅分享,快啲登入成為會員啦!

您需要 登入 收看或下載更多內容。還未成為會員?成為會員

x
我按難度果度, 只得普通比我揀, 請問點先可以玩到惡夢難度呀??
謝謝

星級玩家

打完普通後, 就有啦~

評分

參與人數 1威望 +8 收起 理由
liljon852 + 8

查看全部評分

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

打緊地獄

高級玩家

回復 2# P@$$W0RD

發現到喇~宜家都打緊惡夢
唔該師兄

高級玩家

回復 3# 1080/24P

地獄即係惡夢爆機之後再上一級既難度?

其實diablo係唔係只係玩不停爆機? 仲有冇其他野玩?

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 5# liljon852

好似無間道咁....爆機再爆機....爆機再爆機
另一個目的係儲武器, 好似上一集咁....
有D武器要係某月某日某時去某地方打某D怪先會見到,
仲要唔知幾多分之幾既機會先會發生........好彩既咪攞去賣錢囉

或者儲套裝....都幾難儲架
我諗有打PS3 既MOSTER HUNTER既...
就知為咩要不停咁打DIABLO!!

黃金玩家

76 榮譽VIP勲章

回復  1080/24P

地獄即係惡夢爆機之後再上一級既難度?

其實diablo係唔係只係玩不停爆機? 仲有冇其他野玩 ...
liljon852 發表於 2012-5-22 21:58

普通>惡夢>地獄>煉獄>XX
普通難度只是讓你熱身而已, 惡夢先係遊戲既開始!!
好似睇黎係不停爆機, 但再上要爆機已經不是容易的事了!!
你快D完成惡夢難度, 逐個難度上, 體驗當中的挑戰性!!

我已經去到煉獄級, 第一版已經難到阿媽都唔認得

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
RiceR9 + 10

查看全部評分

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復 7# 1080/24P

我依家lv3x...
琴晚同朋友玩, 佢地仲係打緊普通,
直沖去打diablo....我一直企係diablo隔離,
都無行開過..都唔知有無2分鐘佢就死左
高難度真係好玩好多

銀級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章

回復  1080/24P

我依家lv3x...
琴晚同朋友玩, 佢地仲係打緊普通,
直沖去打diablo....我一直企 ...
RiceR9 發表於 2012-5-23 11:43

我打到Nightmare Act3, 有d藍色顯示既怪獸真係難打左
我谷到Demon Hunter2500 damage都唔可以1,2槍禮, d 怪踫踫都冇左1/3 血 (HP: 12000)
比起normal真係好玩左好多!

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
RiceR9 + 10

查看全部評分

3萬

鉑金玩家

RoNaLdO

回復 9# lemonstar

我d朋友唔係咁勤力打...
佢打既時候當然一齊玩啦,
但相差好多lv....