設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: 劉一舟

[討論] 迪士尼BLU-RAY買2送1優惠 (NEW P.14)

星級玩家

76 榮譽VIP勲章

咁多人買梗有佢原因喇
X3
都唔明點解咁多人會買來外國版....有中文除外@@
civiclau 發表於 2009-4-22 20:45
走了........永遠懷念[華都冰室]既紅豆冰

進階玩家

X3
都唔明點解咁多人會買來外國版....有中文除外@@
civiclau 發表於 2009-4-22 20:45

其實都係睇個人需要啫
我自己睇西片時,即使套片係港版有中文字幕
但我都會選擇播返英文字幕
因為英文會原汁原味,我認為會對電影內容理解會更加好
中文字幕對我而言只係 Bonus
所以我好多時會揀價錢較平的英,美版

進階玩家

76-FC 藍寶石勲章

你講英版魔盜王bd? amazon 有得買, 不過小心揀. 有d戲唔係free region, region b only. 同埋宜家好似加左少少價, 宜家三集英版魔盜王+SHIPPING要HK$4xx

http://www.amazon.co.uk/3-2-Selected-Blu-ray/b/ref=amb ...
darren14 發表於 2009-4-22 23:27

thanks ching

如果要四百幾,咁好似買二送人會差唔多

咁買二送一係咪要訂貨?
TV: Samsung 850 46"
Player: PS3
Amp: Yamaha RX-V863
前置: KEF Cresta 30
中置: Celestion F35C
後置: Mission EH3S
低音: Danmax DM-Sub10B

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

今日28號啦....有冇師兄出左去數貨呀???

2萬

白鑽玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

其實都係睇個人需要啫
所以我好多時會揀價錢較平的英,美版 ...
gordonho7 發表於 2009-4-23 05:10 AM

Me too.

鑽石玩家

76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

其實都係睇個人需要啫
gordonho7 發表於 2009-4-23 05:10

沒法啦....英文差...如果冇中文,真係完全唔明up乜

高級玩家

未有時間出去,有冇師兄提供重有咩其他戲係2送1 ga,唔該!

鉑金玩家

76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章

其實都係睇個人需要啫
gordonho7 發表於 2009-4-23 05:10 AM

Me 3. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

同埋朋友上到黎我屋企,
一見到D碟冇中文字幕,
多數都唔會開口問我借,
我亦唔使諗點拒絕借出,正! victory fingers.gif victory fingers.gif victory fingers.gif

星級玩家

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Me 3. 38608 38609 38610

同埋朋友上到黎我屋企,
一見到D碟冇中文字幕,
多數都唔會開口問我借,
我亦唔使諗點拒絕借出,正!386123861338614
Terence 發表於 2009-4-29 00:13

我都唔鐘意借野出去, 朋友想看, 我無任歡迎上黎我到一齊看.
但借就真是唔得.

2萬

三潮玩家

J J

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

未有時間出去,有冇師兄提供重有咩其他戲係2送1 ga,唔該!
居士 發表於 2009-4-28 22:53

時凶感應 (Deja Vu)   
奪面雙雄 (Face Off)   
高凶三萬尺 (Flightplan)
極速60秒 (Gone in 60 Seconds)
反斗車王 (Cars)
羅拔神奇家族 (Meet the Robinson)   
魔盜王:決戰鬼盜船 (Pirates of the Caribbean : TheCurse of the Black Pearl)     
加勒比海盜:決戰魔盜王 (Pirates of the Caribbean : DeadMan's Chest)   
加勒比海盜:魔盜王終極之戰 (Pirates of the Caribbean : At World's End)   
空軍一號 (Air Force One)   
石破天驚 (The Rock)
驚天動地 (Con Air)   
四眼雞丁 (Chicken Little)   
彼思動畫短片精選 (Pixar Short FilmCollection)