設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Post76 Admin I

[論壇公告] 有關近日版主與版友之間的私下交易爭議

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

Support to be a nice forum

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
小瑟 + 10

查看全部評分

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

上嚟真係至緊要開心.......千祈唔好搞到敗興...............

評分

小瑟 + 10

查看全部評分

星級玩家

76-FC 綠翡翠勲章

其实这次事件发生到这样的田地,我觉得双方都不想的。
我们大家师兄姐妹们都是有脑之人。

最重要是:

音响照搞!分享重要!

齐齐搞靓这个台啦兄台!!!!!

評分

小瑟 + 10

查看全部評分

鉑金玩家

76 榮譽慈善家勲章

雖然唔知咩事,不過一早已預左,有利益就有紛爭,早前已有另一版管(經營AV有關業務)因此而要掉職,所以做得 ...
lamdog 發表於 2012-5-4 13:33

繼續秉承一貫公平公正公開,除非必要,私下收取籌帑之服務真的可免則免 X SUPPORT X 1000%

評分

小瑟 + 10

查看全部評分

山無稄, 地無缺, 才敢與76絕!

星級玩家

76-FC 藍寶石勲章

無錯,最緊要大家開心!

評分

小瑟 + 10

查看全部評分

鉑金玩家

ddd

76 榮譽VIP勲章

Total agreed and we are only share the fun in HiFi.

評分

小瑟 + 10

查看全部評分

銀級玩家

76-FC 藍寶石勲章

簡單D 、和氣D 、傾得開心D!!!

評分

小瑟 + 10

查看全部評分

TV:Sony 40NX710
AMP:Pioneer LX73
Power Amp: HD-5250SE
BD:OPPO 93
CDP:Marantz SA-15S2 B.E.
Int:Krell S-300i
F:816V
C:CC800V
S:MS Carnival 3
Sub:HRS-12(AQ Sub-3)

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

我對上個  post 又差點成為戰塲......

希望來近日子大家上來 relax 玩吓就算! ...
edlsang 發表於 2012-5-4 12:16

我都有睇到你個POST, 真係唔好意思就真, 你好地地分享開心野, 無啦啦變左戰場.
不過點都好, 事過景遷了!!!!

5萬

總版管

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

你唔好諗住玩2ch要去到咩境界喇, 呢味嘢真係毒過白粉, 無得追架.... 講真雖然我自己套嘢雞好多 ...
ykluk 發表於 2012-5-4 12:17

我一D都冇諗過追, 呢D野留返比你啦~~~

5萬

總版管

賣完關子又要等半年, 咁幾時先有得睇nicknick兄家訪呀
jack331 發表於 2012-5-4 12:21

你咁講, 我好大壓力喎~~~
等我出下矛招先, 只出相, 唔打字~~