設為首頁FacebookYouTubeIG

Post76.hk

搜索
樓主: Ken704

[網內活動通告] Dolby:The Sound of HD 3 測試藍光碟有獎遊戲 (P40公佈頭17名得奬者)

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

咁睇吓你下次跳唔跳到ykluk出嚟啦~~~!!!
ykluk 發表於 13-4-2012 18:01

傻豬~
想要其實好易嫁咋~
請我食餐飯,讚吓Son哥靚仔,請Ken哥飲杯嘢……
咁自然就可以……………{:9_407:}
……………參加呢個遊戲嫁喇~
亞祺,BEYOND教信徒,聽BEYOND的歌長大,流住BEYOND的血,經[一次意外]得以看破凡塵,豁達人生,自此致力宣揚BEYOND精神,亦希望將崇拜BEYOND的態度,用於每一件事,仍在努力中......

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

回復 53# jt24

快D參加啦!你仲未講點解想要,講得好,講得有point話唔定送你第二樣野呢!

3萬

白鑽玩家

76 榮譽有禮勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章2012年度十大吹水之王勲章76-FC 藍寶石勲章

回復  jt24

快D參加啦!你仲未講點解想要,講得好,講得有point話唔定送你第二樣野呢! ...
Ken704 發表於 2012-4-13 18:24

咪講咗囉!

“雖然我屋企套係雞嘢,都想攞隻試機碟試吓佢幾雞...........{:9_434:} ”

1萬

三潮玩家

76 榮譽超級版主勲章76 榮譽版主勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽有禮勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

回復 61# 245141525

靚仔,黎我個場玩野?哈哈!
請你食反同講sonson靚仔係無用架!我出名係咩?係大功無私呢!不過如果......
下刪幾十字,我盡量滿足大家啦!

星級玩家

76 榮譽貢獻勲章76 榮譽忠義勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

{何解想得到Dolby : The Sound of HD 3 測試藍光碟?}
我純粹想收藏 試機碟~~~  因為出面無得買{:9_430:}

i veryvery 想要!!!
(我係六號檯既人)

三潮玩家

76 榮譽VIP勲章十週年永遠榮譽會員勲章76-FC 藍寶石勲章

Dolby : The Sound of HD 3 測試藍光碟有獎遊戲

如果我有呢隻碟, 可能會發生以下對話:

朋友A一天上到黎我屋企。

朋友A:好悶,開D music 聽下
我:我開隻試機碟比你聽下
朋友A:超!我都有xxx試機碟啦, 有乜特別
我:唔同架!出面冇得賣,d聲好拿勁, Dolby truehd
朋友A:點先有?
我:你上得多post76先有架!
...

XDDD

- 發送自我的 iPhone 大板凳應用

1萬

行動組版主

半專業貓奴

76 榮譽版主勲章76 榮譽慈善家勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章

傻豬~
想要其實好易嫁咋~
請我食餐飯,讚吓Son哥靚仔,請Ken哥飲杯嘢……
咁 ...
245141525 發表於 13/4/2012 18:24

你有飯食, KEN SIR有嘢飲, 我剩係比人讚一句, 擺明歧視啦{:9_418:}

1萬

三潮玩家

回復 66# 呀力

呀力兄,依番說話好抵死!要加分

特別行動組版主

聽BEYOND得永生

76 榮譽慈善家勲章76 榮譽貢獻勲章76 榮譽鑽石勲章76 榮譽忠義勲章76 榮譽VIP勲章76 精選榮譽會員勲章76-FC 黑鑽石勲章三星玩樂勲章

你有飯食, KEN SIR有嘢飲, 我剩係比人讚一句, 擺明歧視啦
SonSon 發表於 13-4-2012 18:50

無辦法啦,我同Ken哥本身已經好靚仔~{:9_407:}

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
jt24 + 10

查看全部評分

亞祺,BEYOND教信徒,聽BEYOND的歌長大,流住BEYOND的血,經[一次意外]得以看破凡塵,豁達人生,自此致力宣揚BEYOND精神,亦希望將崇拜BEYOND的態度,用於每一件事,仍在努力中......

黃金玩家

點解想得到呢隻Blu-ray,因為目前小弟一隻測試碟都冇,所以想黎碰運氣